To je to što me zanima!

D. Kajin i I. Josipović nisu imuni na seksepilne žene

Na koncertu predsjednički kandidat Damir Kajin “pario je oči” na koljenima ljubiteljice istarske tradicije. Josipović se pak zagledao u manekenku
Vidi originalni članak

Na koncertu “Volim Istru” predsjednički kandidat Damir Kajin “pario je oči” na koljenima ljubiteljice istarske tradicije koja je sjedila kraj njega. Neumoljivo oko kamere ulovilo je duge i znatiželjne poglede i SDP-ovog predsjedničkih kandidata. Manekenka Branka Prišlić (26) na dobrotvornoj modnoj reviji “Zajedno protiv raka” našla se u fokusu Ive Josipovića (52). Predsjednički kandidat pojasnio je da je gledao u predivnu haljinu.
- Čovjek je od krvi i mesa, nije mi tu ništa čudno. Revija i manekenke i jesu tu da ih gledaju, a on je gledao poput svih ostalih - rekla je manekenka raskošna tijela u koju se zagledala i  Vesna Pusić.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • dari 15.12.2009.

    Kajin je gledao u crnu boju, da nije možda ustašica....

  • marin.0202 12.12.2009.

    E stvarno mi se vec se..e ,volim istru, moja istra, neka moja istra blista itd,itd..... Istrijan sam ali sta je previse je previse jer to prelazi u cisti lokal nacionalizam i netrpeljivost prema drugim narisim tj, Hrvatima u vlastitoj zemlji.

  • crnilabud 12.12.2009.

    ...kain gleda broj cipela,a josipović(BOSANAC) frizuru manekenke!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare