To je to što me zanima!

'D. Kosor je lažni mesija koji je jedva završio školu'

Bivši potpredsjednik HSLS-a Stanko Zrilić je u srijedu u Zadru predsjednika stranke Kosora optužio da su ga doveli ultraljevičarski krugovi
Vidi originalni članak

Taj lažni mesija koji je tobože predstavljen kao spasitelj HSLS-a zove se Jadranko, pardon, Darinko Kosor. Zašto lažni? Pa rođen je u Zagrebu, odrastao u blizini 20-ak fakulteta, a jedva je završio srednju školu. U gradu od milijun stanovnika još nije položio vozački niti govori ijedan strani jezik, rekao je u srijedu bivši potpredsjednik HSLS-a Stanko Zrilić. Pred zadarskim je novinarima Kosora optužio da su ga doveli neki ultraljevičarski krugovi i dali mu zadaću da od HSLS-a stvori 'superlijevu stranku' ili je uništi. Optužio ga je da je krađom glasova i prevarom pobijedio na Saboru stranke u Slavonskom Brodu.
- Obećao je i premijerki i Ðurđi Adlešič da će nakon što bude izabran za predsjednika podržavati Vladu. A, dan kasnije okrenuo je ploču - rekao je Zrilić. Dodao je kako je nakon micanja Hrvoja Vojkovića iz stranke, htio maknuti i njega.
- Za to je angažirao ljude iz podzemlja. Kriminalce. Ljude s dna. Ne znam je li pripadnik krim-miljea, ali ima sjajne veze s njima - rekao je Zrilić. Zbog takve Kosorove politike stotinjak zadarskih HSLS-ovaca istupilo je iz stranke. Riječ je o kompletnom vodstvu, svim županijskim, gradskim i općinskim vijećnicima, te dužnosnicima. U stranku će se vratiti zajedno s Čehokom i Adlešič, te drugim isključenima ukoliko Kosor podnese ostavku.

KOSOR: ZRLIĆ JE ŠIKANIRAO ČLANOVE STRANKE
Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor je rekao u srijedu kako je Stanko Zrlić jedini isključen iz HSLS-a, dok su ostali izašli sami. Kosor je rekao je isključenje Zrlića regularno te da je odluka konačna. Zrlić se sad ne može žaliti, a u stranku se opet može uključiti, ako bude htio, tek za dvije godine. U Zadru je iz stranke, kaže Kosor, izašlo 30-tak ljudi. No 50-tak njih, koje je Zrlić šikanirao, sada bi se trebali vratiti u HSLS.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • liliana 16.07.2015.

    Darinko Kosor sa tridesetak godina izgradi dvije vile i nitko ne pita otkuda.

  • snaša s mudima 21.07.2010.

    O jado ! Pa baš da se neko toliko potrudi da neku tamo seosku, priguznu stranćicu kao HSLS uvlači u neke visokopolitičke igrice, ne bih rekao ! Ima vas koliko stane u seoski kiosk gdje pijanci u jutro prije bauštele trgnu jednu s nogu ! Stvar je u tome što je na čelo HSLS-a došao onaj koji će pomesti klatimudane i priguze, kao ti. A, pošto ste svi takvi ne gine vam politička smrt. Smješni ste !

  • Brano 21.07.2010.

    Sad je kasno i svejedno - stranka se raspada

Komentiraj...
Vidi sve komentare