To je to što me zanima!

D. Miholjac: U sudaru motora, auta i traktora dvoje poginulo

Oko 20.20 sati došlo je do teške prometne nesreće u kojoj ima poginulih i ozlijeđenih. Doznajemo da se sudarilo više motocikala, automobil i traktor
Vidi originalni članak

U selu Rakitovica kod Donjeg Miholjca u subotu oko 20.20 sati došlo je do teške prometne nesreće u kojoj ima poginulih i ozlijeđenih. Kako doznajemo od PU osječko-baranjske, sudarilo se više motocikala, automobil i traktor. Policijski očevid je u tijeku. 

Kako neslužbeno doznajemo, poginulo je dvoje ljudi, a jedan čovjek je ozlijeđen. Navodno su poginuli žena i muškarac, a ozlijeđen je još jedan muškarac. Navodno se cestom kretala kolona od sedam motora, a dva su se zabila u traktor. Treći motorist je navodno naletio na krhotine i pao s motora. Doznajemo kako je prevezen u Opću bolnicu u Našicama gdje su mu ozljede kvalificirane kao lakše.

Policijski očevid je u tijeku. 

 
Idi na 24sata

Komentari 403

  • IvanSK 26.04.2013.

    Za sve Vas koji "ne žalite kad motorist pogine"... zapitajte se koliko ste sranja napravili na cesti u zadnjih tjedan dana... Svi ste pažljivi i poštujete sve zakone... Biste li žalili da je taj motorist Vaše dijete?? Svi vidite kad netko na motoru divlja... Dali vidite kad organiziramo humanitarne akcije?? Znate li koliko krvi skupimo kroz godinu na dobrovoljnim davanjima??? To ne želite znati.. bitno je da su svi bikeri divljaci zato što se neki klinac provozo na zadnjem kroz grad... Svi ste vi licemjeri i budale!!! A najodvratnije mi je to što ste našli pametovat i srat u ovakvim temam. Dva mlada života su izgubljena!!!

  • crvenokosa30 23.04.2013.

    šteta je dva mlada života,dvije duše ugašene...ali vjerujte ni vozaču traktora nije lako...kako če on dalje živjeti samo on zna.osobno ga poznajem,dobar pošten i vrijedan čovjek,tu nisu stradali samo motoristi nego i cijela njegova obitelj,molimo se za pokojne ali i za one koje ostaju

  • MagdalenaKušenić 23.04.2013.

    A jel se ta Jelena preziva Ersetic

Komentiraj...
Vidi sve komentare