To je to što me zanima!

D. Polančec svakodnevno piše 'Pisma iz Remetinca'

Polančec je knjigu najavio još prije mjesec dana u pismu koje je uputio vrhu HDZ-a. Svoj rukopis bi mogo objaviti i iz zatvora, ali uz odobrenje suca
Vidi originalni članak

Damir Polančec u svojoj sobi u Remetincu svaki dan od osam do 13 sati piše knjigu kojoj je za radni naslov odabrao 'Pisma iz Remetinca'. Potvrdio je to za Globus njegov odvjetnik Anto Nobilo. Polančec je knjigu najavio još prije mjesec dana u pismu koje je uputio vrhu HDZ-a. Svoj rukopis bi mogao objaviti i iz zatvora, ali uz odobrenje istražnog suca. Njegovo odobrenje će dobiti samo ako knjiga ne govori o slučaju zbog kojeg su ga pritvorili. Damiru Polančecu pritvor su produljili do 25. kolovoza.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nicijisin49 30.06.2010.

    Zatvorsko okruzenje djeluje strasno poticajno na pisanje. Osim Polanceca pisanju je prionuo i Ognjen Simic. Svojevremeno je Seks napisao \" Tminu uznickog sna \" pa su tu jos Servantes i Dostojevski. Nakon prijevremenih izbora bi se krug zatvorskih pisaca , bivsih politicara mogao ( i trebao ! ) jako prosiriti. Nadajmo se.

  • klaus1 30.06.2010.

    napiši kojiko si dobio za kvislinški ugovor INA-MOL.I koliko je dobio tvoj \"voljeni vođa\" Sanader,kojeg si tako vjerno i revno služio.Bečki list Kurier, je napisao prema navodima CIA-e,da je \"voljeni vođa\" težak 1000 000 000,00 eura.Koliko su tebi dali???I gdje to skrivaš??A gdje su drugi poslovi.Podravka,HEP,i da ne nabrajam,razni \"sitni\"po par milijuna???Zato te i \"čuvaju\" u Remetincu,da ne propjevaš,barem do ulaska u EU !A poslije \"podjela ratnog plijena\".Narod će i tako sve zaboraviti opterečen problemima vlastite egzistencije.Tebe će možda osuditi za nešto \"sitno\",kao ovaj slučaj od 500 000, i stvar gotova.Valja \"pretrpiti\" i to za desetke milijuna eura,a možda i više!!!

  • JerkoKC 30.06.2010.

    Pišem pismo svome djedu da sad učim abecedu.............

Komentiraj...
Vidi sve komentare