To je to što me zanima!

Da dobije posao iz snova tetovirala reklamu na rame

Grkinja je obećala prati rublje Australcima ako dobije 'posao iz snova', a prijavili su se i švicarski olimpijac, britanski zapovjednik i talijanski liječnik
Vidi originalni članak

Više od 300.000 ljudi prijavilo se za posao snova; šestomjesečno čuvanje plaže za 584.000 kuna. Kandidat mora znati plivati, roniti i govoriti engleski jezik, no treba biti i komunikativan i kreativan. Uz prijavu je nužno poslati i videosnimku sebe od 60 sekundi. Uz pjevanje, hvalisanje, preklinjanje i glumu, koliko jako neki žele posao snova, pokazala je Australka koja si je reklamu za posao istetovirala na rame. Kako je zadatak čuvara brinuti za grebene, žena je tetovažom od 10 centimetara željela pokazati koliko ih ona zapravo voli. Jedna Grkinja obećala je prati rublje svim Australcima ako dobije posao. Prijavili su se i švicarski olimpijac, britanski vojni zapovjednik i talijanski liječnik. Sretni zaposlenik boravit će u Australiji u vili s bazenom i terenom za golf. Rok za prijavu je 22. veljače. Turistička zajednica prvo će odabrati 11 kandidata koje će zatim dodatno testirati na samom otoku. Proglašenje pobjednika će biti 6. svibnja, a ugovor se primjenjuje od 1. lipnja.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Piknik 15.01.2009.

    A i to če bit preko veze......Mislim ka i svaki posal

  • 20bucks 15.01.2009.

    hahahaha, pa normalno da je \"tetovaža\" lažna tj. nije prava nego kratkoročna. 1. sve bi joj bilo crveno zbog iritacije i oštećenja kože kod tetoviranja, 2. dobila bi oblog preko tetovaže tj. zaštitu od infekcije, ...a 3. nema trećeg jer su dovoljna ova prethodna dva objašnjenja!

  • Bibika 15.01.2009.

    ma to je sigurno ona jednotjedna teovaža...

Komentiraj...
Vidi sve komentare