To je to što me zanima!

'Da li je bilo propusta u potrazi za Antonijom? Provjerit ćemo'

U utorak su, podsjetimo, u blizini odmorišta Modruš pronađene kosti za koje je utvrđeno da pripadaju mlađoj ženi, no još se ne zna da li je riječ o Antoniji Bilić (17)
Vidi originalni članak

Ministar policije Ranko Ostojić rekao je u četvrtak kako će policija provjeriti je li bilo propusta u potrazi za Anotnijom Bilić. Ostojić je rekao kako prvo treba pričekati rezultate DNK analize.

U utorak su, podsjetimo, u blizini odmorišta Modruš pronađene kosti za koje je utvrđeno da pripadaju mlađoj ženi, no još se ne zna da li je riječ o Antoniji Bilić (17). Rezultati DNK analize trebali bi biti poznati za nekoliko dana

Blizu mjesta gdje su kosti pronađene lociran je posljednji signal mobitela nestale Antonije. To je područje se već dva puta pretraživalo no ništa nije bilo pronađeno.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • ponosansamstosamhrvat 30.11.2012.

    ne da je bilo propusta ovo je sramota, netko za ovo treba debelo platiti i odležati iza rešetaka sa Paravinjom. Koliko je novca utrošeno na otkrivanju a ništa nije napravljeno, logično je da je trebalo prekopati mjesto gdje je zadnji signal mobitela lociran a ne ovo što ste radili bando lopovska. Žao mi je obitelji Bilić kojima izjavljujem bolnu sućut

  • Vlad 30.11.2012.

    Donekle sam stručan za dresuru pasa ( za razminiranje i potragu u ruševinama ) Naša policija i koliko ja znam, nitko nema pse koji mogu razaznati razliku između ljudskog tijela u raspadanju i recimo svinje. Oni psi s kojima su paradirali su dresirani za pronalazak ljudi ispod ruševina. Oni pronalaze žive i netom umrle. Inače reprezentacija tih pasa je prije nekoliko godina osvojila 1.mjesto na svjetskom prvenstvu.

  • Yassa 29.11.2012.

    tu izgleda ima svašta , ali paravinja je mora imati bar dio svoih prsta u tome

Komentiraj...
Vidi sve komentare