To je to što me zanima!

Da su danas izbori u Zagrebu, Bandić bi bio gradonačelnik!

Bandića se trenutačno može smatrati izbornim favoritom, a Ostojića njegovim protukandidatom u drugom krugu. Ferdelji trenutačno uživa 12,3 posto glasova
Vidi originalni članak

Kada bi se danas održavali zagrebački lokalni izbori, aktualni gradonačelnik Milan Bandić s lakoćom bi osvojio novi mandat, pokazuje istraživanje agencije Ipsos Puls provedeno za Dnevnik Nove TV.

Prema tom istraživanju, Bandić bi u prvom krugu izbora osvojio 36,3 posto glasova, što je oko 13 posto više od SDP-ova kandidata i ministra zdravlja Rajka Ostojića. U drugom krugu i direktnom sučeljavanju s Ostojićem Bandić uživa potporu 52 posto birača, Ostojić 38, a 5,5 posto ostalo bi neodlučno. 

Ovi podaci upućuju da se Bandića trenutačno može smatrati izbornim favoritom, a Ostojića njegovim vjerojatnim protukandidatom u drugom krugu izbora, no i da će konačnog pobjednika odlučiti gotovo 50 posto birača koji će u prvom krugu podržati nekog od preostalih kandidata.

To su ponajprije kandidat HSS-a i HSLS-a Vladimir Ferdelji, koji trenutačno uživa 12,3 posto glasova, laburist Branko Vukšić s 8 posto te još neodređeni kandidat HDZ-a koji može računati na potporu između 6 i 8 posto birača.

Idi na 24sata

Komentari 155

  • danita_2 12.02.2013.

    ma nema ga tko zamjenit u Zagrebu

  • ludom 12.02.2013.

    Unatoč tome što je i on imao svojih pizd..., ipak je Zagreb na njega navikao. Ako ništa drugo barem (za razliku od onoga u Splitu), danima trčkara po gradu i obilazi zagrebačke trgove ne bi li bio što više informiran. A mora mu se priznati da istinski voli svoj grad. To je neosporna činjenica. A nadam se da ono sa holdingom što je nedavno izjavio nije samo predizborni štos. Osim toga, bez obzira što svi političari pate od bolesti karijerizma, imao je "muda" reći svojoj stranci zbogom i nastaviti sam. Eto, zbog takvih nekakvih stvari, držim da ga ne bi trebalo mijenjati. Postao je već dobrim dijelom zagrebačka maskota. Najbolji je kada počne govoriti zagrebačkim dijalektom.

  • WOMANIZER 11.02.2013.

    bandić će pobjediti tak i tak!

Komentiraj...
Vidi sve komentare