To je to što me zanima!

Dachau: Lopovi ukrali vrata s natpisom 'Arbeit macht frei'

Počinitelj ili počinitelji su navjerojatnije tijekom noći sa subote na nedjelju odnijeli povijesna vrata visoka dva i široka jedan metar. U tijeku je policijska istraga
Vidi originalni članak

Nepoznate osobe ukrale su vrata od kovanog željeza s natpisom "Arbeit macht frei" s bivšeg nacističkog koncentracijskog logora Dachau blizu Muenchena, objavila je policija u nedjelju.

Počinitelj ili počinitelji su navjerojatnije tijekom noći sa subote na nedjelju odnijeli povijesna vrata visoka dva i široka jedan metar, javlja La Republica.

U tijeku je istraga, a svjedocima je upućen poziv da se jave.


Idi na 24sata

Komentari 43

  • Totenkopf 03.11.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • SAINT 03.11.2014.

    Staro željezo košta došli skupljači i odnili.

  • colonelo 03.11.2014.

    ... radni logori su bar donekle osigurali kakav takav život ljudima ... ne treba miješati dijelove tih lagera za masovna ubijanja sa industrijskim postrojenjima koje su proizvodile "od od igle do tenkova Tigar" ... tako je bilo i i Jasenovcu, otac mi je pričao koji je tamo više puta bio po logističkim vojnim pitanjima a nije ni vidio "mučenike" o kojima se laži desetljećima pričaju ... strava ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare