To je to što me zanima!

Đakićev sin ostaje u zatvoru još mjesec dana: Pijan je vrijeđao, pljuvao i prijetio policajcima

Kako se incident ne bi ponovio, Županijski sud u Zagrebu odlučio je da će Đakić ostati u istražnom zatvoru još mjesec dana, zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela
Vidi originalni članak

Sin saborskog zastupnika Josipa Đakića, 22-godišnji Tomislav Đakić, pritvoren je nakon što je pijan izvrijeđao četvoricu zagrebačkih policajca sredinom ovog tjedna. Vikao im je 'Znate li tko sam ja, svi ćete dobiti otkaz', a poručio im je i da si mogu 'popušiti k*rac'. Navodno je na jednog policajca i pljunuo.

Đakić je noć proveo u Vrapču na triježnjenju, a kako se incident ne bi ponovio, Županijski sud u Zagrebu odlučio je da će Đakić ostati u istražnom zatvoru još mjesec dana, zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Prijavljen je zbog prijetnje službenih osoba te može dobiti kaznu od od šest mjeseci do pet godina zatvora. 

INCIDENT U ZAGREBU Uhićen sin Josipa Đakića, pijan prijetio policajcima: 'Znate li vi tko sam ja, dobit ćete otkaz'

- Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu provelo je 19. lipnja 2020. dokaznu radnju ispitivanja u svojstvu okrivljenika hrvatskog državljanina (1998.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela prijetnje iz članka 139. stavak 2. i 3. Kaznenog zakona. 

Postoji osnovana sumnja da je 22-godišnji okrivljenik 18. lipnja 2020., za vrijeme dok je bio u prostoriji za zadržavanje policijske postaje, s nakanom da ustraši policijske službenike, počeo vikati na njih i vrijeđao ih te im izrekao više raznih prijetnji, kao i da će ostati bez posla pozivajući se na člana svoje obitelji.

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu je, nakon ispitivanja okrivljenika, podnijelo sucu istrage Županijskog suda u Zagrebu prijedlog za određivanjem istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela (članak 123. stavak 1. točka 3. Zakona o kaznenom postupku) koji je sudac istrage prihvatio i donio rješenje o određivanju istražnog zatvora - stoji u priopćenju DORH-a. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • covid19pro 20.06.2020.

    Da nisu uskoro izbori već bi bio na slobodi

  • Ivek 12 20.06.2020.

    Stoka sta drogo rec🙈

  • _Varešak_ 20.06.2020.

    Ugledao se na ćaću.

Komentiraj...
Vidi sve komentare