To je to što me zanima!

Dalaj Lama sletio u Sloveniju, tri dana će boraviti u Mariboru

U utorak, srijedu i četvrtak Dalaj Lama će boraviti u Mariboru. U četvrtak će sudjelovati u panel raspravi o potrebi dijaloga i solidarnosti za vrijeme globalne krize
Vidi originalni članak

Tibetanski vođa Dalaj Lama u utorak, srijedu i četvrtak boravit će u Mariboru. U srijedu će u sportskoj dvorani Tabor održati predavanje o održavanju duhovnog mira i etičkim vrijednostima, a u četvrtak će sudjelovati u panel raspravi o potrebi dijaloga i solidarnosti za vrijeme globalne krize, javlja tibet.net.

Grad Maribor na svojim je stranicama naglasio da im je čast ugostiti drugi put jednu od najvećih duhovnih ličnosti našeg vremena. 

Dalaj Lama u Sloveniji će se sastati s brojnim ljudima, među kojima su i dobitnici Nobelove nagrade, ali nisu najavljeni susreti s političarima. U Maribor je došao u sklopu predstavljanja tibetanske kulture u okviru projekta Maribor-europska prijestolnica kulture 2012. 

Nakon slijetanja na mariborsku zračnu luku Dalaj Lama je izrazio zadovoljstvo zbog svog trećeg posjeta Sloveniji. 


Idi na 24sata

Komentari 20

  • poruka_u_boci 16.05.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • torcida_dinamo 15.05.2012.

    DALAJ DAMA????

  • kubica 15.05.2012.

    ova je vijest ubiti o hrabrom pilotu koji se usudio sletit u Sloveniju a da nepovrijedi susjednu granicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare