To je to što me zanima!

'Radnicima koji su višak treba naći mjesta unutar Konzuma'

Kada sam govorila o tome da neće biti otpuštanja, govorila sam o očuvanju više 40 tisuća radnih mjesta u Hrvatskoj. Ona su uvođenjem izvanredne Uprave očuvana, rekla je Dalić
Vidi originalni članak

Ministricu Martinu Dalić novinari su u nedjelju pitali da komentira zatvaranje 27 trgovina Konzuma, s obzirom da je ranije izjavljivala da toga neće biti. Dalić je odgovorila:

- Kada sam govorila o tome da neće biti otpuštanja, govorila sam o očuvanju više 40 tisuća radnih mjesta u Hrvatskoj. Ona su uvođenjem izvanredne Uprave očuvana. Proces restrukturiranja je u tijeku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ministrica gospodarstva navela je da očekuje da se radnicima koji ostanu bez posla smanjenjem mreže trgovina nađu nova radna mjesta.

- U procesu restrukturiranja i eventualnom smanjivanju mreže dućana, od izvanredne Uprave očekujem da, ako radnici u tim manjim dućanima ne mogu imati svoja radna mjesta, da im ih se nađu u sustavu Konzuma i da se cjelokupni proces restrukturiranja odvije na način koji neće ići na štetu radnika - rekla je Dalić.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • Narodni glas 26.06.2017.

    Draga Dalićka , ti si iljadu posto višak

  • plavi cvijet 26.06.2017.

    Ekonomija se je pretvorila u pravo pravcato čudo. Ispada da je negdje ekonomski isplativo plaćati višak radne snage dok negdje drugdje jedan čovjek mora raditi za dva. Kako god, pohlepno je i jedno i drugo. I nije normalno.

  • Old Kresoje 26.06.2017.

    Briga nju za Konzum i radnike. Svaki mjesec sjeda 20 000 kn ministarske crkavice i još uvijek malo kapne sa strane.

Komentiraj...
Vidi sve komentare