To je to što me zanima!

'Damir Kajin nikome ne radi iza leđa, ali neće biti ni klimavac'

Damir Kajin kaže da smatra da njegov nedavni istup protiv povećanja PDV-a i poreza na imovinu koje predlaže vladajuća koalicija nije štetio ni stranci ni koaliciji
Vidi originalni članak

Potpredsjednik IDS-a Damir Kajin bio je gost emisije “Nedjeljom u dva”. Na početku je rekao kako smatra da njegov nedavni istup protiv povećanja PDV-a i poreza na imovinu koje predlaže vladajuća koalicija nije štetio ni stranci ni koaliciji. Nadalje, rekao je da Vlada neće rezati plaće i mirovine te da je jedna od mogućnosti prodaja Croatia Osiguranja i HPB-a, kao i davanje u zakup autocesta i hidroelektrana, no nada se da će se to moći prolongirati. Također, ako će se štedjeti na svima, Kajin smatra da će se morati i na državnim davanjima Kaptolu. 

Kajin je u emisiji rekao i kako on nikome ne radi iza leđa, ali je i naglasio kako ne želi biti klimavac u Saboru i samo donositi zakone. 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • dahhmal 10.01.2012.

    Napokon iz kukuriku neko pravi dok su nas iz koalicije lagali i obmanjivali Damir se ne boji reći istinu i stajati iza svojih stavova.

  • Zdenko Golub 09.01.2012.

    Kajin je prvi u nizu kukuriku političara koji se trijezne od slave i obećanja. Došlo je vrijeme kada obečano treba ispuniti, jer su obečavali nadajući se da pobjediti neće, ali sada je to problem i polako ali lagano navlače nam omću oko vrata. Kain je to uoćio i sada se lagano pokušava iz svega izvući čista obraza.

  • Iveq 09.01.2012.

    Damire mislim da si shvatio da je kukuriku ustvari SRBOKRIKU

Komentiraj...
Vidi sve komentare