To je to što me zanima!

Damir Kajin u kampanju sa sloganom 'Pošten i j...n’

Čiste ruke: Mojim izborom svi će biti na dobitku, osim mene i obitelji, naglasio je Damir Kajin, IDS-ov kandidat na izborima za predsjednika države
Vidi originalni članak

Ni od koga ništa nisam dobio, ali nisam nikome ništa dužan. Ni stranci ni kapitalu. Mogu voditi svoju politiku i vjerovati u pošteniju i tolerantniju Hrvatsku. Moj slogan bi mi mogao glasiti: 'J... i pošten’, izjavio je kandidat IDS-a za predsjednika Damir Kajin. U intervjuu Glasu Istre otkrio je kako želi vjerovati da njegovim izborom svi dobivaju, najviše Istra, a najmanje on i njegova obitelj. Vjeruje da nije konkurent drugim kandidatima iz opozicije te da njegova kandidatura nikome ne šteti.
- Kandidate kapitala, da ne kažem polusvijeta, može se dobiti samo širokom frontom opozicije. No nimalo mi se ne sviđa ta karavana kandidata oko predsjednika. Podsjeća me na priču o Snjeguljici i sedam patuljaka koji skaču okolo na svaki njezin mig - plastično je objasnio. Napomenuo je kako bi im trebalo biti jasno da predsjednik ipak ne bira predsjednika Republike.
- To polako prerasta u neumjesnost - smatra Kajin. Osvrnuo se i na pismo ministra vanjskih poslova Gordana Jandrokovića kojim se brani Thompsona.
- Jandroković je nastupio kao funkcioner HDZ-a. A Thompson će vrlo brzo shvatiti što mu je koketiranje s ustaštvom i HDZ-om donijelo jer više neće moći nastupati izvan Hrvatske i BiH - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • whiTe 21.10.2009.

    http://www.vecernji.hr/vijesti/miroslav-tudman-racunam-tradicionalno-orijentirane-birace-clanak-37120

  • snork 08.10.2009.

    @larkin Kain je bio u ratu! za razliku od Tupsona koji samo zarađuje na ratu, a da istog nije praktički ni vidio.

  • larkin 08.10.2009.

    veću budaletinu od njega još nisam vidio .. jebate komunista i takvo smeće .. još se usudi nešto protiv thompsona reći .. gdje je on bio kad je bio rat? thompson je branio našu hrvatsku a on se skrivao po podrumima .. budala idiotska

Komentiraj...
Vidi sve komentare