To je to što me zanima!

Damir Kajin: Vladine mjere su neizvedive i neozbiljne

Damir Kajin prognozira kako će 2011. biti godina općeg kolapsa. Dodao je kako Hrvatskoj treba 4 milijarde eura da otplati dugove pristigle u 2010.
Vidi originalni članak

Damir Kajin, potpredsjednik IDS-a, rekao je kako se gospodarstvo u Hrvatskoj neće oporaviti u sljedećih sedam mjeseci. Prognozira kako će 2011. biti godina općeg kolapsa, piše HRT. Dodao je kako Hrvatskoj treba najmanje četiri milijarde eura da otplati pristigle obveze u 2010. Kajin smatra kako su neizvedive i neozbiljne Vladine mjere da deficit smanji za 6 posto, tj. 17 milijardi kuna, uz rast od 4,5 posto. Vladin paket je nazvao paketom obmana tj. velikim blefom.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nicijisin49 26.04.2010.

    Naravno da su Jadrankine mjere veliki blef. Trebala bi ona prvo ukinuti potpore i subsidije laznoj dijaspori, laznim braniteljima, laznim PTSP -ovcma sto bi znacilo da bi trebala politicki ukinuti samu sebe, a to naravno nece i prema tome od najavljivanog oporavka nista, a katastrofa slijedi krajem ove godine kako kaza Kajin koji je jedan od najkvalitetnijih politicara na ovim prostorima , covjek koji se nikada nije libio baciti istinu u lice fasistoidnoj stranci na vlasti.

  • hrvatović 26.04.2010.

    zanimljiv mi je lik, taj kajin.... vječita oporba, pronalazi zamjerke svakoj inicijativi, bez obzira s koje strane dolazila, a da sam još ništa pametno i korisno nije napravio iako visi u tom hrv. saboru već 20god, poput fikusa... i usput od toga veoma dobro živi... za mene je i on jedan od balasta gospodarskog oporavka, kao i ostali njegovi \'suborci\' u saboru....

  • piria 26.04.2010.

    Baš suprotno gospodine Kajin! Izvedive su jer ćete ih bez imalo morala izglasati u Saboru, a isto tako su jako, jako ozbiljne jer nam svima visi uže iznad glave. Što je najtragičnije ne visi samo hranitelju u obitelji, već svima, čak i našoj djeci. Vi i svi ostali u Saboru, bez obzira na stranačku pripadnost ste dobro uhranjeni, financijski i egzistencijalno zbrinuti, pa stoga ne vidi narod s jednom nogom u provaliji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare