To je to što me zanima!

Damiru Polančecu blokirali su imovinu, a ide na more

Odmarat će se na moru: Polančecovi sumještani čvrsto su uvjereni da nije kriv. Nakon što obiđe rodbinu i prijatelje, odmarat će se na Jadranu...
Vidi originalni članak

Polančeca je u petak ujutro posjetila prijateljica Ksenija Horvat, zamjenica predsjednika Radničkog vijeća Podravke. Nije ga došla pozdraviti u četvrtak navečer jer nije htjela smetati susretu s obitelji. Kaže da joj je drago što ga je vidjela i što je bivši potpredsjednik Vlade u dobrom psihičkom stanju. Horvat je svojedobno u znak podrške Polančecu na Facebooku otvorila grupu “Prijatelji za Damira Polančeca”. Bivši potpredsjednik Vlade nastoji se nakon pritvora vratiti normalnom životu. U petak ujutro sa suprugom Jasminkom bio je u dućanu. Pomogao joj je nositi vrećice. Na ulici su mu prilazili mještani, pozdravljali ga te mu čestitali.
- Čuo sam se danas s Damirom. Namjerava obići prijatelje i rodbinu te biti s djecom i roditeljima. Nakon toga otići će na more kako bi se dobro odmorio i pripremio za jesen - rekao nam je njegov branitelj Anto Nobilo. Čeka ih suđenje na sudu u Zagrebu zbog Polančecova naručivanja i plaćanja 500.000 eura odvjetniku Petru Miletiću za stručnu analizu od 19 stranica.
- Optužnica za reflektore na igralištu NK Osvita u Đelekovcima još nije na snazi, a imamo i istrage u Podravci te HEP-u koje još traju - rekao je Anto Nobilo. Damir Polančec može se slobodno kretati, no imovina mu je blokirana do kraja sudskog postupka. Riječ je o stanu u Poljičkoj u Zagrebu, kući u Koprivnici, osam zemljišta na području Đelekovaca i dionicama Podravke vrijednima tri milijuna kuna.

DOČEKALA GA RODBINA I PEČENI JARIĆ
Polančeca, koji je u četvrtak navečer stigao kući u Koprivnicu, dočekali su prijatelji i rodbina. Djeca su s mora krenula kući. Majka mu je za večeru ispekla jarića i krumpire. U 113 dana pritvora skinuo je 10 kilograma.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • hottowa 23.07.2010.

    ... i nisu Đelekovci, nego Đelekovec...

  • ćićiguz 23.07.2010.

    a tako će čestitati i Sanaderu kad jednog dana bude izlazio iz ćorke

  • aurelija5 23.07.2010.

    evo da mu i ja čestitam: dragi polančec čestitam vam sto ste pokrali državu zajedno sa vašim prijateljima

Komentiraj...
Vidi sve komentare