To je to što me zanima!

VIDEO Dan nakon eksplozije: 'Ljudi ni ulazna vrata nemaju, bojimo se da se ovo ne ponovi'

Predstavnik stanara zgrade na Laništu u kojoj je oko 2 sata u ponedjeljak odjeknula snažna eksplozija poručio je kako su stanari trećeg kata ostali bez ulaznih vrata, nemaju ni vode ni plina
Vidi originalni članak

Stanari s trećeg kata su prespavali kod obitelji i prijatelja. Nemaju ulazna vrata, isključena im je voda i plin pa nemaju uvjeta da budu u stanu, ispričao nam je predstavnik stanara zgrade na zagrebačkom Laništu, Jurica Maršić.

POGLEDAJTE VIDEO: Dan nakon eksplozije na Laništu 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U noći s nedjelje na ponedjeljak u zgradi je odjeknula snažna eksplozija koja je uništila desetak stanova. Nepoznati je počinitelj pred vratima stana na trećem katu ostavio eksploziv i pobjegao. Prizori dan nakon eksplozije su i dalje zastrašujući - uništeni su dijelovi zgrade, s kata je pao i prozor. Srećom, izbjegnuta je tragedija jer ispred zgrade u tom trenutku nije bilo nikoga. 

- Policija je noćas čuvala zgradu. Rekli su nam da angažiramo zaštitarsku službu. Tu je došlo do nekog obračuna, mi smo kolateralne žrtve, ne znam zašto da ih mi angažiramo. Zasad moramo ljudima riješiti barem ulazna vrata - poručio je Maršić i dodao kako je noć prošla mirno i da se trenutno ne boji. 

EKSPLODIRALO U ZGRADI Predstavnik stanara na Laništu: 'Sve je bilo razrušeno, djeca su plakala, a žena zapomagala...'

- Bojat ću se ako gospođa koja je bila cilj napada, ne bude imala policijsku zaštitu, onda ćemo se svi bojati da se ovo ne ponovi - poručio je. 

Podsjetimo, u stanu ispred kojeg je postavljena eksplozivna naprava živi obitelj Tomislava Sučića (47) jednog od uhićenih u velikoj policijskoj akciji Tebra.

DETONACIJA NA LANIŠTU Tko je Tomislav Sučić ispred čijih je vrata eksplodirala bomba?

Sučić je 2019. godine optužen zajedno s još 18 okrivljenika koje se povezuje sa švercom droge, paležom automobila, protupravnom naplatom…. Sučić je, sumnja Uskok, predvodio ovu skupinu zajedno s Tomislavom Sabljom.

Policija ih je raskrinkala prisluškujući ih i snimajući ih ‘bubama’ postavljenima u vozilima. Zbog svega se nagađa da eksploziv ostavljen kao poruka za Sučića.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • velma 02.06.2021.

    Koliko je zla ovaj Bandić napravio gradu tek sad počinje isplivavat,kad sam ja iz Rijeke, govorila da mi ta faca izgleda potpuno neprihvatljivo za jednog gradonačelnika, onda su ga purgeri zdušno branili...

  • vjesalica 02.06.2021.

    To se događa kad se policiji ne dopušta da radi svoj posao........A Zagreb pun dotepenaca sa brda i kamenjara koji bi na lak način do love........... Sve banditičevi rođe

  • White House Botox 01.06.2021.

    Senfe, pomagaj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare