To je to što me zanima!

Dan nakon prometne ministrica Žalac je bila kuma na krštenju!

Ministrica regionalnog razvoja i fondova EU Gabrijela Žalac u subotu je vozeći auto bez vozačke udarila dijete. U nedjelju je bila u crkvi. Kuma na krštenju.
Vidi originalni članak

Požeški biskup Antun Škvorčević u župnoj crkvi sv. Barbare u Jakšiću, jučer, na prvu korizmenu nedjelju, krstio je Gabrijela, šesto dijete Ivice i Snježane Grozdek, i Lovru, peto dijete Marinka i Marijane Obradović, piše požeška-biskupija.hr

POGLEDAJTE VIDEO:

Pozdravljajući nazočne vjernike biskup je izrazio radost krštenja djece iz dviju obitelji, koje su se opredijelile za peto i šesto dijete. Pozdravio je i njihove kumove, posebno Gabrijelu Žalac, ministricu regionalnog razvoja i fondova EU. 

Ona je kao prava kuma pred prepunom crkvom držala bebu u naručju dok je biskup polijevao svetom vodicom, a poslije se fotografirala sa svojim kumčetom na skupnoj obiteljskoj fotografiji. 

Idi na 24sata

Komentari 104

  • max2017 11.03.2019.

    vijesti i lice u kontradikciji sa događajima ali tak to ide kod pravih Hrvata i još više Rvata..........

  • 11.03.2019.

    Kako ste jadni

  • 11.03.2019.

    Ako je nekome obećala biti krsna kuma ne vidim zašto bi trebala to sad odbiti. Dijete koje je udarila je dobro Bogu hvala. Pa ne bih valjda trebala u zadnji tren reći ljudima ja vam djetetu neću biti kuma. Ponijela se je odgovorno prema svima u ovoj svojoj nesreći i to je uredu. Niti trenutak nije bila bezobzirna i bahata tako da je kao čovjek se ponijela za svaku pohvalu. I nedo Bog ikome ovakva zla. Ne sudi jer suđeno će ti biti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare