To je to što me zanima!

Dan nakon što je Marko Milić poslao poruku, njegov prijatelj dobio je novi ugovor za posao

Milić je priznao da dobro poznaje  Niku Dujmovića, čije je ime i prezime bilo jedini sadržaj poruke koju je 30. rujna 2019. godine poslao Krunoslavu Jakupčiću
Vidi originalni članak

Marko Milić nije govorio punu istinu dok se pokušao opravdati od kompromitirajućih poruka koje je slao predsjedniku uprave Hrvatskih šuma. Glasnogovornik Vlade tvrdi da je samo htio pitati kako mu je prijatelj. No taj je prijatelj dan nakon njegove poruke dobio novi ugovor i posao u Zagrebu, potvrđeno je Telegramu.

Milić je priznao da dobro poznaje  Niku Dujmovića, čije je ime i prezime bilo jedini sadržaj poruke koju je 30. rujna 2019. godine poslao Krunoslavu Jakupčiću.

- Što se tiče mog slučaja, u vezi sa statusom Nike Dujmovića, poznajem li ga? Da, jako dobro. Jesam li ga zaposlio u Hrvatskim šumama? Nisam - kazao je jučer Milić te dodao da su ga zaposlile Hrvatske šume temeljem javnog natječaja.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Maxitron 01.02.2023.

    Ljudi ,imamo li mi u Hrvatskoj uopće tak velike zatvorske kapacitete u koje bi smjestili sav ovaj kal kriminalne zajednice ?????Čini mi se da oni to dobro znaju tak da nema frke u vezi toga jer su zatvori namijenjeni samo za stoku sitnog zuba. Ma i ne za sve.

  • Garinča 01.02.2023.

    Podoban,nemoralan,bez karaktera i empatije,a nadasve grabežljiv sve navedeno u neograničenim količinama ima Krunoslav Jakupčić vivši šef Hrvatskih šuma.I ne samo to on se pobrinuo da poslije njega u Hrvatskim šumama ostanu njegovi učenici koje je školovao u istom duhu,naročito u Podružnici Zagreb.Bezobzirni i podobni po stranačkoj i regionalnoj pripadnosti,a u struci invalidi i neznalici.Takvi će nastavit njegovo djelo i nitko ih neće sprijećit.Ili možda ipak završe kao njihov učitelj!

  • 01.02.2023.

    Obećana zemlja. Raj za nerad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare