To je to što me zanima!

Dan prije masakra u školi bio je na rođendanu. Vršnjaku rekao: 'Ti ćeš svoj poklon dobiti sutra'

On je tip koji drži stvari za sebe. Čak i kad ga nagovorite da igra nogomet, drži se po strani. Ima vrlo malo prijatelja a drugi ga maltretiraju jer je odličan učenik, ispričao je prijatelj dječaka koji je ubio osmero kolega i zaštitara
Vidi originalni članak

Bili smo prijatelji već dugo. Viđali smo se van škole, provodili smo sate igrajući video igrice. Najviše smo igrali Fortnite ali igrali smo i nogomet u Tašmajdanskom parku, ispričao je dječak iz beogradske Osnovne škole Vladislav Ribnikar o školskom kolegi (13) koji je 3. svibnja ubio osmero učenika i zaštitara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Blic je prenio priču francuskog lista Le Soira s učenikom koji je bio jedan od rijetkih prijatelja dječaka koji je pucao na kolege.

- On je tip koji drži stvari za sebe. Čak i kad ga nagovorite da igra nogomet, drži se po strani. Ima vrlo malo prijatelja a drugi ga maltretiraju jer je odličan učenik. Jednom smo bili u parku i drugi su ga okružili, vikali su "štreber" i "nesretnik", a bilo je i drugih nadimaka. Koliko ja znam, nisu ga tukli - ispričao je.

RUŽIĆ ODLAZI NAKON TRAGEDIJE Srpski ministar prosvjete dao je neopozivu ostavku: 'Taj pečat ću doživotno nositi na duši...'

Potvrdio je kako je dječak zatražio promjenu razreda kako bi pobjegao od maltretiranja, no i da su se incidenti nastavili u novom razredu. Volio je pucati na poligonu na kojeg ga je vodio otac.

Dva dana prije masakra, bio je s njime na rođendanu gdje slavljeniku nije donio poklon. 

- Kasnije mu je rekao "Dobit ćeš poklon u školi" - prisjetio se dječak.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • žulj 08.05.2023.

    to se zove kucni odgoj

  • Cipelcug 08.05.2023.

    Uostalom i mojoj malenkosti ne odgovaraju svi ljudi i biram sa kime ću se družiti ili razgovarati. Tako rade i ostali. Pa prema tome ima osoba koje se ne žele sa mnom družiti, kontaktirati, pričati. Isto tako ima osoba sa kojim održavam kurtoazne kontakte. Tako rade i ostali.

  • Cipelcug 08.05.2023.

    Bolje štreber nego jedinica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare