To je to što me zanima!

Danas će se susresti s Papom: Nije im bio težak nijedan korak

Branitelji ističu kako im hodanje, iako su svi invalidi Domovinskog rata, nije teško jer su im puna srca, a ovakva hodočašća samo produbljuju njihova prijateljstva
Vidi originalni članak

Hrvatski branitelji na svoj put prema Vatikanu krenuli su prije mjesec dana iz Nove Gradiške, a nakon više od 900 kilometara pješačenja došli su na svoj cilj.

Posebno se vesele susretu s papom Franjom koji je najavljen za danas. Arsen Granda (56), Ivan Jurasović (50), Željko Radošić (52), Željko Bakunić (46), Vladimir Balgač Alf (57), Branko Iskra (42), Željko Brčić (65), Alen Kocić Koc (55) i Nenad Marčina ističu kako im hodanje, iako su svi invalidi Domovinskog rata, nije teško jer su im puna srca, a ovakva hodočašća samo produbljuju njihova prijateljstva.

Hodočašće su odradili u tri etape: Nova Gradiška – Zagreb, Zagreb – Split i Split –Vatikan, a putem su dobili veliku potporu braniteljskih udruga i stanovnika kroz čije su krajeve prolazili.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • arwin 06.04.2017.

    Ha,ha,ha... bravo. Granice apsurda se pomiču beskonačno. Ovo ni partizanima nije palo na pamet...

  • Pobotchnick Leeyoobo 05.04.2017.

    a ona dvojica iza su mladež invalida domovinskog rata?

  • adika 05.04.2017.

    Tu netko laže i netko nekoga zajebava.Ma čega su oni invalidi , pa ja sam 66 god, nisam u mirovini , nisam invalid i ne mogu prijeći dnavno 30 km, a kamoli li svaki dan toliko.A mogu hodat , pa biciklom bi bilo to teško.

Komentiraj...
Vidi sve komentare