To je to što me zanima!

Danas imamo ukupno 15.416 novih slučajeva korona virusa

Božinović je kazao da se razmišlja o skraćivanju samoizolacije i to zbog toga što sve više znanstvenih istraživanja to opravdava.
Vidi originalni članak

Danas imamo ukupno 15.416 novih slučajeva, od toga 9904 na PCR testiranjima i 5512 na brzim antigenskim testovima, neslužbeno doznaje Index.

Podsjetimo, potpredsjednik Vlade Davor Božinović najavio je u petak da će se u subotu održati sastanak s predstavnicima Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ i Nacionalnog stožera civilne zaštite.

- Postoji prostor da se na nacionalnoj razini stvari postave drugačije, o čemu se intenzivno razgovara i što bi trebali potvrditi nakon sastanka u subotu - rekao je.

Božinović je kazao da se razmišlja o skraćivanju samoizolacije i zbog toga što sve više znanstvenih istraživanja to opravdava.

Niz zemalja skratio je samoizolaciju na pet dana kako ne bi ugrozili javne službe i funkcioniranje države, rekao je dodavši kako u njegovu resoru nemaju problema s nedostatkom radnika zbog samoizolacija i bolovanja.

- Mi nismo u toj opasnosti, ali razmišljamo - istaknuo je Božinović.

Idi na 24sata

Komentari 157

  • Don Giovanni 30.01.2022.

    super, plus oni sta se nisu testirali to ti je puta 2, znaci u 100 dana cijela hrvatska ce prebolit koronu i od svih mjera i porvtda jedan veliki k. Berosu citas lit ti ovo, alo? Molim da prestanete maltretirat ljude vise. Inflacija je 100% a Plenkoshenko govori o uspjesima? Alo? Gdje samo nalaze takve likove?

  • 29.01.2022.

    Očito su mjere dobre pa imamo tako veliki broj zaraženih.

  • tomo1234 29.01.2022.

    Placa za proslu godinu od CEO direktora jedne Farma, Kompanije 220.0000.000.00 $ Naj se nervirati Capak

Komentiraj...
Vidi sve komentare