To je to što me zanima!

Danas odluka o Rafineriji: INA je već pripremila otpremnine?

Radnici Rafinerije su jučer prosvjedovali, a u šetnji Siskom pridružio im se veći broj građana. Neslužbeno se doznaje da je INA pripremila 400 mil. kn za otpremnine
Vidi originalni članak

Na današnjoj sjednici Nadzornog odbora Ine odlučit će se o budućnosti sisačke Rafinerije. Nadzorni odbor sastao se u 10 sati.

Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak je u srijedu rekao kako ne bi preporučio Nadzornom odboru da donese odluku o zatvaranju Rafinerije jer bi takva odluka bila ''neprofesionalna i nezakonita''. 

- U ovoj zemlji zabranjeno je donositi loše, neprofesionalne odluke. Drugo, nije dobro donositi protuzakonite odluke, znamo što ćemo učiniti - rekao je Vrdoljak te dodao da će, ako MOL odluči zadržati Rafineriju, tražiti garancije da će do toga doći. 

Radnici Rafinerije su prosvjedovali, a u prosvjednoj šetnji Siskom pridružio im se veliki broj građana. 

Neslužbeno se doznaje da je Ina pripremila 400 milijuna kuna otpremnina za radnike.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • bajica1009 02.10.2014.

    Jasno je ekonomisti kažu da nema druge do zatvaranja rafinerije, ministar da ne dolazi u obzir, a meni nije jasno tko tu koga j... u zdrav mozak pa zar INA nije na arbitraži i dok traje postupak nema značajnijih odluka u poslovanju do okončanja procesa. Donošenjem odluke arbritražnog suda u našu korist i ustroja nove uprave možemo poduzimati daljnje odluke. Sve ostalo je pokušaj MOL-a da oslabi i uništi INU i njeno poslovanje u sprezi sa rukovodstvom, lijek za ozdravljenje izbaciti sve iz staklene ljepotice na biro i izvršiti analizu poslovanja i malverzacije predhodno blokirati imovinu svima od portira naviše.

  • mago civo 02.10.2014.

    Velika riba jede malu ribu...radno vrijeme od 0-24, 365 dana u godini.

  • prajdali 02.10.2014.

    Mirno spavajte premijer će već naći neko rješenje,on misli dan i noć i smisliće već nešto

Komentiraj...
Vidi sve komentare