To je to što me zanima!

Odgoda u slučaju 'bankomat': O optužnici će odlučiti u utorak

Optužnica tereti trojicu bivših čelnika Hrvatske poštanske banke te osmoricu povlaštenih klijenata banke da su HPB oštetili za najmanje 255 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Optužno vijeće zagrebačkog Županijskog suda u ponedjeljak je trebalo ponovno odlučivati o utemeljenosti USKOK-ove optužnice u slučaju 'bankomat'. Suđenje je odgođeno jer se dvojica optuženih nisu pojavila na sudu te je za utorak odgođeno odlučivanje. 

Optužnica tereti trojicu bivših čelnika Hrvatske poštanske banke (HPB) - direktora Josipa Protegu, člana uprave Ivana Sladonju, financijskog direktora Marija Kirinića te osmorica povlaštenih klijenata banke da su HPB oštetili za najmanje 255 milijuna kuna. Uz to, trojicu bivših čelnika banke sumnjiči se da su sebi nezakonito isplatili više od 13 milijuna kuna menadžerskog bonusa. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • trovuk1991 12.03.2012.

    čovjek je zauzet gradnjom viletine od naših kamata kraj cavtata , a vi ga se uhvatili ccc

  • tiho1964 12.03.2012.

    ovog lika bih preventivno objesio za prvu banderu, naravno, nagelirao bih mu prije toga vrat, a tek onda dokazao krivicu.

  • dasezna 12.03.2012.

    tog ima samo kod nas, umjesto da ih sud pritisne i dopede u lancima kao cucke i da ih kazni za korupciju ali i za to što nisu došli danas oni odgode donošenje presude. Čestitam mudrom potezu sudca koji je to napravio i cijelom pravosuđu kao i banana državi

Komentiraj...
Vidi sve komentare