To je to što me zanima!

Kupanac ili smrzanac? Planirate na vikende? Ovo je prognoza

Za Velebitski kanal je izdan narančasti alarm zbog jake bure koja će poslijepodne malo oslabjeti, a navečer ponovno pojačati
Vidi originalni članak

Danas pretežno sunčano te iznadprosječno toplo. Ujutro u Gorskoj Hrvatskoj i dijelu središnjih predjela više oblaka. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni, na istoku sjeverozapadni. Na Jadranu umjerena i jaka bura, podno Velebita ujutro lokalno na udare i olujna, poslijepodne sjeverozapadnjak i jugozapadnjak.

Najviša dnevna temperatura zraka između 21 i 26, u Dalmaciji i do 28 °C.

PROGNOZA VREMENA Od danas crveni meteoalarm! Stigla je promjena vremena uz žutu kišu iz Afrike i jaku buru

Za Velebitski kanal je izdan narančasti alarm zbog jake bure koja će poslijepodne malo oslabjeti, a navečer ponovno pojačati. 

- Pretežno sunčano i stabilno vrijeme u kopnenim će krajevima potrajati sve do početka idućeg tjedna. U ponedjeljak će zapuhati i jačati jugozapadni vjetar, a dnevna temperatura zraka opet će znatno porasti iznad prosjeka, te će njezine vrijednosti biti primjerenije početku ljeta.

Ovdje svakodnevno pratite vremensku prognozu 24sata.

I na Jadranu sunčano i stabilno, u ponedjeljak uz ponešto oblaka. Još će u subotu duž obale ponegdje puhati bura koja će poslijepodne okrenuti na maestral. U nedjelju većinom tiho, a u ponedjeljak će zapuhati jugo. Temperatura zraka znatno iznad prosjeka za sredinu travnja - prognozirala je za HRT Tomislava Hojsak, dipl. ing. iz DHMZ-a.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mars7 12.04.2024.

    nikakve bure na jugu suncano 29 c

  • strmi007 12.04.2024.

    Dinamooooooooooooooooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare