To je to što me zanima!

Danka Derifaj užasnuta izjavom Škore: 'Od**bite više od moje maternice i od moje pi**e'

Miroslav Škoro rekao je jučer da bi se žena, ako zatrudni nakon silovanja, morala dogovoriti s obitelji što će učiniti, a njegovu izjavu mnogi su osudili kao šokantnu i neprimjerenu...
Vidi originalni članak

Ninom Raspudić je gostujući na N1 televiziji izjavio kako bi zabranio pobačaj čak i silovanim ženama, ustvrdivši pritom kako takvih žena nema puno. Miroslav Škoro rekao je jučer da bi se žena, ako zatrudni nakon silovanja, morala dogovoriti s obitelji što će učiniti, a njegovu izjavu mnogi su osudili kao šokantnu i neprimjerenu. Danas je pak Škoro rekao da je on čovjek koji je za život i da smatra da život počinje začećem. 

REAGIRALA NA IZJAVE Divjak o Škori i Raspudiću: To je sadističko ponižavanje žena

- Mislim da nije u redu izvrtati nečije izjave, vaditi ih iz konteksta, na nečijoj patnji graditi izbornu kampanju - komentirao je danas Škoro.

- Cijeli dan sam iskopčana i sad vidim da je glavna tema imaju li silovane žene pravo glasa. Muškarci nas uzeli u usta i ne puštaju. Popi**ila sam. Od**bite više od moje maternice i moje pi**e, isto tako i od onih moje prijateljice, kolegice, majke, kćeri ili bilo koje druge žene. Ima da nas pustite na miru i poštujete. A za sve koji će se zgroziti nad mojim rječnikom nek' usmjere svoje zgražanje prema onima što bi gospodarili tuđim tijelom. Moja maternica, moja stvar, moje tijelo moja stvar, moja pi**a, moja stvar i nema te sile koja će njom gospodariti - reagirala je novinarka Danka Derifaj.

Idi na 24sata

Komentari 282

  • 26.06.2020.

    Ovo je već bolesno koliko ima vulgarnosti u komunikaciji o ovoj temi.

  • banalni kanjon 25.06.2020.

    Ti bi htjela al te niko očito neće.A ko bi kad te vidi a tek kad progovoriš.

  • Lui 14 23.06.2020.

    To je sigurno neka dama

Komentiraj...
Vidi sve komentare