To je to što me zanima!

'Danke Deutschland': Sirijci su nazvali kćerkicu Angela Merkel

Ovo nije prvi put da je neka izbjeglička obitelj u Njemačkoj nazvala dijete po kancelarki. U veljači 2015. u Hannoveru je rođena Angela Merkel Ade. Njezina majka je u Njemačku stigla iz Gane
Vidi originalni članak

Obitelj sirijskih izbjeglica u Njemačkoj svojoj je novorođenoj djevojčici dao ime Angela Merkel u znak zahvalnosti za politiku otvorenih vrata njemačke kancelarke, objavili su iz bolnice u Muensteru. 

"Prvo ime je Angela, srednje je Merkel. Roditelji su tako željeli izraziti svoju zahvalnost kancelarki", rekla je glasnogovornica bolnice sv. Franje u Muensteru. 

Angela Merkel Muhammed rođena je 16. kolovoza, duga 53 centimetra i teška 3.920 grama. To je peto dijete u obitelji Muhammed.

Roditelji malene Angele Merkel stigli su u Njemačku u jeku izbjegličke krize prije dvije godine. 

Ovo nije prvi put da je neka izbjeglička obitelj u Njemačkoj nazvala dijete po kancelarki. U veljači 2015. u Hannoveru je rođena Angela Merkel Ade. Njezina majka je u Njemačku stigla iz Gane. 

 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • SrpskiOrao91 23.08.2017.

    hahahaha himna hrvatske

  • jadransko 22.08.2017.

    A policija uhiti svakoga tko je za fašizam,halo? pa jedino oni su se pobrinuli za ono što ne spada njima,zato fašisti naprijed i tamaniti musliče ili ih potjerati odakle su došli,gamad koja hoče europu uništiti a budale govore ljudska prava,da da mogu silovat i ubijati.Sve vratiti po hitrom postupku a ne danke merkel.

  • thebellaJ 22.08.2017.

    fino od njih. neki ljudi ne kriju zahvalnost i to tako i treba .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare