To je to što me zanima!

'Danko Končar je nama dužan, kupljeno je prebacio na Maltu'

Afera: Matteo kaže kako se Končaru svi smiju dok čitaju kako se nabacuje ciframa. Dodaje kako je Končar prvo govorio da je oštećen za 80 milijuna, pa za 3 mil. kn
Vidi originalni članak

Mlađi sin bivše doministrice turizma Vinke Cetinski, Matteo, kazao je kako su razlog šutnje njegove obitelji bile izjave Danka Končara u javnosti. Ističe kako su te izjave protuzakonite, jer se tako ne smije istupati tijekom sudskog procesa. Matteo je komentirao kako se Končaru svi smiju dok čitaju kako se nabacuje ciframa. Dodaje kako je Končar prvo govorio da je oštećen za 80 milijuna, pa za 60 milijuna, pa 30 milijuna te na kraju za tri milijuna kuna. Cetinski je za Večernji list rekao kako je Končar odjednom počeo govoriti da je teško procijeniti vrijednost zemlje jer je postao svjestan da priča ne drži vodu. 

Matteo ističe i da je osobno obilazio s Končarom i svojim roditeljima terene za koje Končar tvrdi da ih nije vidio. Dodaje da ni jedan teren nisu kupili bez njihova pristanka. Kaže kako su sve uplate obavljali on i sestra. Matteo kaže kako se Končar jako žurio u kupnji terena, a tu žurbu je objašnjavao rastom cijena. Cetinski opisuje da je Končar želio što brže potrošiti novac te je stalno navaljivao i nije dugo razmišljao ni pregovarao. Naglasio je kako je raspolagao novcem kao ni da nije njegov. 

Matteo dodaje kako je neslužbeno doznao da je Končar skoro cijeli portfelj prebacio na tvrtku koja je registrirana na Malti, te smatra kako to treba Uskok preispitati. Kaže kako je Končar još prije afere odlučio tražiti kredit od 100 milijuna eura od Erste banke te je htio založiti terene. 

Cetinski zaključuje kako je Končar zapravo dužan njegovoj majci te bi trebao hitno trebao povući tužbu i priznati pogrešku da se ne sramoti javno. Ističe da je Končar njegovoj majci uzeo njen dio u Kermasu od pet milijuna eura. Dodaje kako je siguran na Končaru afera odgovara iz nekog razloga. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • user_57334 16.04.2011.

    arrivederci signorina :D

  • VlatkaKlinić 16.04.2011.

    Nebi me čudilo da toni i mateo cetinjski izjave da im je mama jos junferica (smradovi lopovski )!

  • dalmošica 15.04.2011.

    ..Daj mi sve ...(poznata pjesma od T.Cetinskog)

Komentiraj...
Vidi sve komentare