To je to što me zanima!

Darinko Kosor: Gospodarski program SDP-a je katastrofa

Darinko Kosor je u Varaždinu kritizirao SDP-ov i HDZ-ov predizborni gospodarski program te ih je nazvao jednakima. Priznao je i da je HSLS prije radio greške.
Vidi originalni članak

Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor u subotu je u Varaždinu kritizirao predizborne programe vladajuće, ali i oporbene koalicije, a kaže da je posebno razočaran gospodarskim planovima.

- SDP-ov gospodarski program je katastrofa, kao da ga je pisala Milka Planinc, a HDZ svoj provodi već osam godina, dobro znamo kako to izgleda, rekao je Kosor. 

Dodao je i da se programi SDP-a i HDZ-a uopće ne razlikuju te da je HSLS stranka koja je "prepoznala greške i promijenila politiku te doživjela katarzu", te nastavio:

- Jedina stranka koja u ovom trenutku ima drugačiji gospodarski program je HSLS.  Ponosan sam na HSLS, kao i to što građanima govorimo istinu, dok drugi lažu, daju lažna obećanja za koje znaju da ih neće ispuniti - rekao je.

Izložio je i neke dijelove HSLS-ova predizbornog programa, kao što su poticanje malih i srednjih poduzetnika, obrtnika, poljoprivrednika, ali i zaposlenih u javnom sektoru.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • dr47 09.10.2011.

    Napokon netko tko se usudi reći kako će nam maknuti "DP pijavice" sa nasih plaća!

  • jontra69 11.09.2011.

    sreća pa nećete preći izborni prag pa ćeš onda moći pametovati sa bivšim koalicijskim partnerom friščičem,ljigavci

  • Serge 11.09.2011.

    Darinko Kosor smrad ko i sestrična Jadranka Kosor !! Gotovo je sa vama!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare