To je to što me zanima!

Darinko Kosor na 'Fejsu' sada traži podršku HSLS-u

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok u srijedu će i službeno napustiti HSLS zbog odluke vijeća stranke da sada izađe iz vladajuće koalicije
Vidi originalni članak

Šef HSLS-a, Darinko Kosor, na Facebooku je osnovao grupu pod nazivom Podržavam izlazak HSLS-a iz vladajuće koalicije. Kosor u opisu grupe kao najvažnije razloge za izlazak iz vlasti Kosor navodi odgađanje rebalansa proračuna, prekid dijaloga sa socijalnim partnerima, raspad GSV-a, a kao alarmantno navodi to što su sindikati skupili 813.000 potpisa za referendum.
- Naši prijedlozi nisu uvažavani, a svaka naša dobronamjerna, iskrena i partnerska kritika tretirana je kao provokacija i djelovanje protiv koalicije i Vlade - piše Kosor na Facebooku.
Komentari ljudi u toj grupi većinom su pozitivni, a mnogi smatraju da te koalicije nije trebalo ni biti te da je to najbolja moguća odluka HSLS-a. Kosor je na Facebooku iznio i neke druge motive izlaska iz koalicije pa je napisao sljedeće: "Najava da bi vladajuća koalicija HDZ-HSS mogla u svoje okrilje pozvati i desni HSP te nezavisne kandidate Milana Bandića i Željka Keruma, HSLS-u je potpuno neprihvatljiva, jer oni predstavljaju političke opcije koje su nespojive s HSLS-om i socijalno-liberalnom politikom za koju se zalažemo". Grupa dosad ima oko 500 članova.

ČEHOK SLUŽBENO IZLAZI IZ HSLS-a
Varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok u srijedu će službeno napustiti HSLS zbog odluke stranke da izađe iz Vlade, javlja HRT.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • džag 14.07.2010.

    jeli nema neki zakon da čovjek kad napusti stranku mora otići sa mjesta na koji je izabran preko iste

  • Barca4Ever 14.07.2010.

    Ma svi su oni isti! Kaj bi nam možda bilo da je na vlasti SDP i ova kukurika koalicija... dajte molim vas... nit vjerujem političarima, ni politici, nit idem na izbore... Oni se samo bore ko će bit na vlasti da pokupe pare, a ne da narodu bude bolje...

  • Brano 14.07.2010.

    Ja sam se isčlanio iz HSLS - uradite to i vi , jer ovaj balo ne može voditi stranku

Komentiraj...
Vidi sve komentare