To je to što me zanima!

Dario Hrebak izabran je za novog predsjednika HSLS-a

Bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak izabran je u subotu, na 19. saboru HSLS-a, za novog predsjednika stranke, a na toj će funkciji naslijediti Darinka Kosora
Vidi originalni članak

U utrku za predsjednika išla su dva kandidata - Hrebak i  Žarko Katića, državni tajnik u Ministarstvu unutarnjih poslova.

Hrebak kao glavne odrednice svog programa ističe revitalizaciju HSLS i osnaživanje liberalne ideje prosperitetne i ekonomski održive Hrvatske.

NAJTRANSPARENTNIJI U HRVATSKOJ Građani Bjelovara imaju uvid u financije Grada: 'Nisu svi šerifi'

- Ono što sam na gradskoj razini u Bjelovaru radio protekle dvije i pol godine želim preslikati na državnu razinu. Zalagat ću se za digitalizaciju i malu, brzu i efikasnu upravu te transparentnost, kao i za manje poreza, manje birokracije i manje populizma, a više slobode i odgovorno, rekao je Hrebak Hini.

Za potpredsjednike stranke izabrani su Tonći Blažević (Splitsko-dalmatinska županija), Sandro Jurman (Istarska županija), Saša Poljanec-Borić (Grad Zagreb) te Tomislav Stipić (Koprivničko-križevačka županija).

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Aron3 16.11.2019.

    Propast Gotovčevog HSLS-A počeo je Budišinom rečenicom: "Predajte mi ključeve Ambroševe". Velika šteta! Od onda se tražim... možda je ovo nova nada za HSLS?

  • fredaster 16.11.2019.

    STARI IDE U ADZE, 1000%

  • eurotrzd 16.11.2019.

    Pobjeda HDZ-a u HSLS-u... Shaizen..

Komentiraj...
Vidi sve komentare