To je to što me zanima!

Darko Milinović: Kao dijete vježbao sam hod kauboja...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Snove iz djetinjstva ispunili smo Vesni Pusić, Anti Đapiću, Božidaru Pankretiću i Darku Milinoviću. Na jedan dan bili su kemičar, sudac, kauboj i pilot
Vidi originalni članak

Oduvijek sam želio biti kauboj jer on uvodi red u grad. Čak sam kao mali krivio i noge kako bi mi išle u ‘oks’, zato se i danas gegam dok hodam, kroz smijeh je rekao ministar Darko Milinović (HDZ), uživajući u ostvarenju svog dječačkog sna. Priznaje da je kao dijete krao šešire gostima koji su ih posjetili u obiteljskom domu, čak i nastavniku u školi, a sve kako bi na trenutak prizvao vrijeme Divljeg zapada. Ta zaigranost prošla ga je s 14 godina, a tada se zaljubio u liječnički poziv.
Odvjetnički stolac na zagrebačkom Županijskom sudu na trenutak je osjetio i HSS-ov ministar poljoprivrede Božidar Pankretić.
- Pravo mi je bilo super, kao dječak sam sanjao da ću biti fiškal - oduševljeno je rekao Pankretić. Do sada nije imao niti jedan sudski spor, a bio je tek na ostavinskoj raspravi.
Kao mnogi dječaci, i predsjednik HSP-a Anto Đapić želio je biti vojni pilot. Prvi put u kabinu transportnog helikoptera sjeo je na pristaništu u Lučkom. Na sebe je navukao pilotsku jaknu, na glavu stavio kacigu.
- Neka i to osjetim! Poznato je da su piloti po fizičkoj konstituciji sitni, ali vrlo utegnuti i snažni - kroz smijeh je rekao dobro raspoloženi Đapić, koji ne žali što je krenuo u političe vode u kojima je, ističe, pronašao sebe.
HNS-ova Vesna Pusić kao djevojčica je željela biti Winnetou, no prvo zanimanje o kojem je sanjala bilo je postati kemičarka. Djelić nesuđene struke osjetila je u laboratoriju Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije.
- Kemija je jako uzbudljiva. Moja duša uvijek je bila u društvenim znanostima - kazala je Pusić, zabavljajući se s epruvetama.
24sata u srijedu otkriva što su htjeli biti Biškupić, Šišljagić, Čačić, Primorac..

MILINOVIĆ: KRAO SAM ŠEŠIRE NASTAVNICIMA I GOSTIMA
Znao bih uzeti šešire gostima sa stola i otrčao se van igrati kauboja. Ukrao sam ga čak i nastavniku u školi, otkrio nam je Milinović.

PANKRETIĆ: KAD ZAVRŠI MANDAT, UPISUJEM PRAVO
Odvjetnička stolica na Županijskom sudu u Zagrebu oduševila je ministra poljoprivrede Božidara Pankretića.
- Kad prođe ministarska karijera, položit ću ispite jer mislim da je moje mjesto u sudnici - oduševljeno nam je priznao Pankretić, koji nije imao sudski spor.

PUSIĆ: MOŽDA ĆU U DRUGOM ŽIVOTU BITI KEMIČARKA
Obilazeći laboratorij Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije, šefica HNS-a Vesna Pusić zavirila je i u moderniji laboratorij u kojem se obavljaju analize za potrebe privrede. Dometnula je kako će joj se želja iz mladih dana da se potpuno posveti kemiji možda ispuniti u nekom drugom životu.

ĐAPIĆ: NADAM SE DA JE KABINA DOVOLJNO VELIKA
Anto Đapić već se ranije vozio u helikopteru, no sad je prvi put zasjeo u pilotsku kabinu. Pri ulasku se našalio i na svoj račun.
- Neka i to osjetim! Ispunit će mi se dječački san ako kabina bude velika da mogu ući u nju - kroz smijeh je rekao raspoloženi Đapić.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • evica 06.01.2009.

    mabas su mi super a kauboj idiot je posebann

  • user_32500 06.01.2009.

    pravi kauboj jaši nas ko konje

  • hogarko 06.01.2009.

    Šta osta van je prazan list papira ,pa ste njih stavili da nas zadivljuju..Svaka čast i misto im je na škovaca novinama od 4 kune.

Komentiraj...
Vidi sve komentare