To je to što me zanima!

'Mitch' Bernardić pazio da na Jarunu kupačice ne dehidriraju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Poput lika iz serije 'Spasilačka služba' predsjednik Gradske skupštine nadgledao je kupače i kupačice na Jarunu, ali ni tamo nije mogao pobjeći od pitanja Jakuševca
Vidi originalni članak

Predsjednik Gradske skupštine Davor Bernardić obišao je u subotu zagrebačko jezero Jarun i nadgledao rad spasilačkih službi. Nadahnut poznatim televizijskim likom iz serije 'Spasilačka služba' Mitchem Buchananom, Bernardić je pazio da kupačice ne dehidriraju. Uz to, provjerio je i temperaturu jezera,  a raspitivao se i kako građani podnose vrućinu i je li bilo kakvih intervencija. 

No, od smrada Jakuševačkog smeća i obećanja koje je stanovnicima dao zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, Bernardić nije uspio pobjeći ni na zagrebačkom moru. 

Naime, ako Skupština 31. kolovoza Jakuševčanima ne vrati eko-rentu, besplatno ne legalizira njihove bespravne objekte i ne dopusti držanje svinja i kookoši stanovnici Jakuševca vraćaju blokade na cestu. Iako je upravo ova skupština ukinula eko-rentu sada se, očito, stvari mijenjaju, a ne treba zaboraviti kako Zagreb uskoro očekuju lokalni izbori. 

- Mislim da je pravedno da se ljude koji žive u zoni odlagališta otpada na izvjestan način obešteti dok se odlagalište ne zatvori. Jedini je uvjet da sve bude po zakonu i u interesu svih 800.000 stanovnika ovog grada - rekao je Bernardić, čime je zapravo najavio da će Skupština usvojiti Bandićevo obećanje.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • ivančica1 27.08.2012.

    Lako se tak zaje... po Jarunu, a plaća ide....

  • Ewan_mis 26.08.2012.

    macan playboy. bitno da se tetama na jarunu voda dijeli :D

  • Yassa 26.08.2012.

    OVO JE SMIJEH

Komentiraj...
Vidi sve komentare