To je to što me zanima!

Davorko Vidović: Pozivam Milanovića na detektor laži

Aktualni šef SDP-a Zoran Milanović negira da je snimao telefonski razgovor s Vidovićem i da ga je na to upozorio, a Vidović ostaje kod svoje izjave
Vidi originalni članak

Najružnije je negiranje da se taj razgovor dogodio. To je ozbiljan problem o kojem moramo razgovarati, jer ovako jedan od nas dvojice ostaje lažac. Pozivam Milanovića da povuče svoju izjavu ili ga pozivam da prvo naše suočavanje bude pred detektorom laži, rekao je Vidović i napomenuo da postoje svjedoci koji sve mogu potvrditi. Iako Milanovića nije pitao zašto snima razgovor, o njegovim razlozima Vidović nije želio nagađati.
- Čovjek ima svoje razloge, treba ga pitati zbog čega, možda ima iskustva. Novi ljudi, novi običaji. Možda je to novi trend, ja to ne znam - kaže Vidović napominjući da u životu nikoga nije snimao niti je bio sniman. Milanović nije želio dodatno govoriti o ovoj temi zbog odgovornosti prema stranci. Jedino u čemu se akteri priče slažu je da ovakve stvari štete SDP-u, no Vidović napominje da on nije proizveo tu priču koja šteti i njegovoj kampanji za predsjednika SDP-a. SDP-ova Milanka Opačić uporno je izbjegavala govoriti o "špijunskoj aferi". No tvrdi da sa snimanjem razgovora nema problema.
- Moje razgovore može snimati tko hoće, jer sve što govorim na telefonu govorim i javno i obrnuto - rekla je Opačić.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • barkley 24.04.2008.

    Oba su Pinokio

  • mario1989 24.04.2008.

    Nesto je trulo u drzavi Danskoj-u ovom slucaju u sdp-u

  • Kakma 24.04.2008.

    Hrvatsko postedi nas takvih svadjalica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare