To je to što me zanima!

Deaktivirali bombu ispred kuće u Poreču, još traže počinitelja

Očevidom je utvrđeno da je nepoznati počinitelj u noći sa subote na nedjelju na vanjskom stepeništu kuće u vlasništvu 64-godišnjaka postavio improviziranu eksplozivnu napravu
Vidi originalni članak

Istarski policajci još tragaju za nepoznatom osobom koja je u noći sa subote na nedjelju postavila improviziranu eksplozivnu napravu ispred ulaznih vrata obiteljske kuće u Poreču, no do eksplozije nije došlo i nitko, pa ni 64-godišnji vlasnik kuće, nije ozlijeđen.

Iz istarske Policijske uprave u ponedjeljak su izvijestili kako je porečkim policajcima u nedjelju oko 10 sati dojavljeno da je ispred ulaznih vrata kuće u naselju Mugeba postavljen predmet koji nalikuje na eksplozivnu napravu.

Odmah po dolasku, policija je osigurala tu lokaciji, da bi potom njihovi djelatnici protueksplozijske zaštite deaktivirali tu napravu.

Očevidom je utvrđeno da je nepoznati počinitelj u noći sa subote na nedjelju na vanjskom stepeništu kuće u vlasništvu 64-godišnjaka postavio improviziranu eksplozivnu napravu.

Policijska glasnogovornica Suzana Sokač izjavila je da u policiji i dalje utvrđuje okolnosti događaja te tragaju za nepoznatim počiniteljem, jer "nitko još nije uhićen od osoba koje se dovode u vezu s ovim događajem".

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Ekscem 22.02.2022.

    Asocira se da je nedjelo napravio muškarac. Možda je počiniteljica ili ostali ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare