To je to što me zanima!

Debeljak objavio rat na 'Fejsu': 'Rad škverana prate detektivi'

Poruka na Facebooku: Novi vlasnik Brodosplita Tomislav Debeljak se radnicima Brodosplita obratio na internetu, a sindikatima je objavio ‘pravni i taktički rat’
Vidi originalni članak

U Brodosplitu je previše tajnica, koje na poslu čitaju časopise dok čelnici većinu vremena provode u kafićima. To su prvi dokazi koje su pronašli tajni detektivi, a njih je unajmio novi vlasnik Brodosplita Tomislav Debeljak.

Javnosti se obratio na Facebookovoj stranici Škveranka te poručio da detektivi istražuju što se i koliko radi tijekom radnog vremena. Najavio je i testove, kojima će procjenom sposobnosti i osobnosti utvrditi koji je radnik najbolji za koje radno mjesto.

Na Facebooku je poručio svima, koji žele posao u jednoj od tvrtki-kćeri, koje će osnovati, da izađu iz sindikata, jer ih smatra reketarima. Objavio im je ‘pravni i taktički rat’ jer škveru ne žele dobro.

- Ono što su pojedinci radili u škveru vrijedno je izgona iz Hrvatske. Onima koji su članovi sindikata sukladno zakonima garantiramo niti centa manje niti centa bolje uvjete i to garantiram svojim životom - poručio je. 

Sindikate će preseliti u Dugopolje 

Od prostorija sindikata napravio bi mjesto za edukaciju, odmor, rekreaciju, zabavu i kulturno-umjetnička društva, a njih bi preselio u Dugopolje.

- Maske su pale, samo to mogu reći. Pozivam državu da me zaštiti, jer neće dobro završiti ako ću se sam štititi - poručio je Zvonko Ševgić iz Nezavisnog sindikata u Brodosplitu. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • kiki27 12.03.2013.

    tako i treba i u drugim tvrtkama,a ne šta dobri čovjek mora radit za lijenčine,treba to sve potjerat i dat drugima do znanja da za lijenost nema mjesta kraj dobrih ljudi,svi bi neradili i primali plaću,tako je bilo i tome treba stat na kraj....debeljak nek zadrži onih 700 koji duže alat,a one koji se švercaju nek potjera doma i to bez otpremnine...

  • MALA RAJA 10.03.2013.

    ..kamera se boje samo lopovi i u ovom slucaju neradnici... Nikom normalnom ne smetaju

  • rentamkar 08.03.2013.

    samo da se ne dogodi da on ubere tu milijardu i pol koje vlada misli uložiti i za godinu dana odoše radnici na zavod a brodogradilište obraslo trnjem

Komentiraj...
Vidi sve komentare