To je to što me zanima!

Dečko tinejdžericu premlatio i živu zakopao jer je zatrudnjela

Argentina: Chiara Paez nestala je početkom svibnja. Njezin dečko, s kojim je bila u vezi dva mjeseca, čak je i sudjelovao u potrazi prije nego je priznao ubojstvo
Vidi originalni članak

Tijelo argentinske tinejdžerice, tri dana nakon što je nestala, pronađeno je zakopano u dvorištu njezina dečka.

Obdukcija je pokazala da je Chiara Paez (14) iz  Santa Fea bila trudna osam tjedana, a to je navodno i razlog zašto ju je dečko premlatio i živu zakopao.

Djevojka koja je bila vrlo popularna u školi te članica hokejaškog tima, nestala je početkom svibnja. Njezin dečko Manuel Mansilla (16), s kojim je bila u vezi dva mjeseca, u početku je sudjelovao u potrazi prije nego je priznao ubojstvo.

Chiara Paez/Instagram

Mladić je optužen za teško ubojstvo i prisilni pobačaj, nakon što su patolozi u tijelu 14-godišnjakinje pronašli tragove supstanci za prekid trudnoće, javlja Mirror.

Mladićeva majka i očuh također su optuženi da su mu pomogli u zločinu.

Monstruozna smrt mlade djevojke izazvala je val prosvjeda protiv nasilja nad ženama u Argentini. Više od 200.000 ljudi okupilo se pred zgradom kongresa izvikujući "Dosta smrti!", "Mačizam ubija" i zahtijevajući oštrije kazne za nasilnike.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • 08.06.2015.

    to dijete od 16 godina treba usmrtiti injekcijom, nema tu rehabilitacije, ni kasnije integracije u drustvo!

  • bijesna baba 08.06.2015.

    uzas

  • kormilar 08.06.2015.

    Naša vlada kaže da su joj Amerikanci uzor u mnogočemu. U nekim stvarima možda jesu, ali u kažnjavanju onih koji su prekršili zakone, sigurno ne. Što mislite zašto?

Komentiraj...
Vidi sve komentare