To je to što me zanima!

Definitivna propast Balabanove tvrtke: Sud ju briše iz registra

Djelatnosti kojima se tvrtka BB Management&Consulting bavila su savjetovanje u vezi s poslovanjem i upravljanjem, upravljanje i održavanje nekretnina, upravljačke djelatnosti holding društva...
Vidi originalni članak

Bjelovarski trgovački sud donio je rješenje kojim je otvorio i zaključio stečaj konzultanstke tvrtke bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca Boška Balabana. Tvrtka BB Management&Consulting tako će se nakon pravomoćnosti presude brisati iz sudskog registra. 

Prije dva mjeseca objavljen je oglas kojim se Balabana pozivalo da u roku od 15 dana podnese popis imovine i obveza svoje tvrtke, a njegovi vjerovnici pozvani su da u roku od 45 dana predlože otvaranje stečajnog postupka. Ni Balaban ni vjerovnici nisu se odazvali pa je sud utvrdio da je tvrtka nesposobna za plaćanja i po službenoj dužnosti donio rješenje o istovremenom otvaranju i zatvaranju stečaja. 

Kao djelatnosti kojima se tvrtka BB Management&Consulting bavila navedeni su savjetovanje u vezi s poslovanjem i upravljanjem, upravljanje nekretninama i njihovo održavanje, upravljačke djelatnosti holding društva, istraživanje tržišta i ispitivanje javnog mnijenja te promidžba. Osnovana je 2015. godine s temeljnim kapitalom od 20 tisuća kuna, a jedini je osnivač bio Boško Balaban. Iste godine tvrtka je imala 135.000 kuna prihoda i 21.000 kuna dobiti. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 13.06.2018.

    eeee da sam ja glup ko ovaj blababan dibimi bio kraj😂😂😂

  • VisokoToksični 13.06.2018.

    Legalna pljačka i još unosniji posao. Uzmeš sve na odgodu plačanja, prihode knjigovodstveno pokriješ troškovima, a živu lovu transferiraš u Mexico ili Dubai. Kad sve "pukne" dođe najpošteniji među pravednima - stečajni upravitelj i svi sretni zadovoljni. Drugi dan otvoriš novu firmu na kuma ili prijatelja odvjetnika.

  • 13.06.2018.

    Milanovic mu je prejaka konkurencija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare