To je to što me zanima!

Delegacija Gazproma odgodila dolazak: Ljuti na Milanovića?

Čelnika tvrtke Alekseja Millera Milanović je već jednom odbio. Sastanak je sada organizirao Ured predsjednika, a Milanović tvrdi da o sastanku ne zna baš ništa
Vidi originalni članak

Predstavnici ruskog energetskog diva Gazprom na čelu s čelnikom te tvrtke Aleksejem Millerom ipak ovaj tjedan neće doći u Hrvatsku, piše Večernji list. Posjet je, podsjetimo, bio planiran za četvrtak, a navodno će biti odgođen za tjedan dana. 

I dalje je neizvjesno hoće li se s Rusima sastati i premijer Zoran Milanović. Milanović je Millera, podsjetimo, već jednom odbio primiti i na sastanak je poslao Vesnu Pusić. 

Sada je pak inicijativu za sastanak preuzeo Ured predsjednika koji ga je i organizirao. Na najave da dolaze predstavnici Gazproma Milanović je pak rekao kako o tom posjetu ne zna ništa. Rekao je i da su svim zainteresiranim investitorima vrata otvorena, ali da je adresa prvo Ministarstvo gospodarstva, a onda i Vlada.  

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Mara100 01.07.2014.

    Mi smo zemlja slučaj sa slučajnim premijerom koji ima ružičaste očale i zna da je u lijepoj našoj sve ružičasto .Nama nitko netreba mi smo sebi sami dovoljni.Samo neznam za ŠTO?Bolji život ili ono nešto puno nagađajte sami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • marijaterezija2 01.07.2014.

    Tko zna što su sve čuli

  • prajdali 01.07.2014.

    Nije mi jasno zašto je ovaj članak brzo "sakriven" u biznis.Ostavite ga brate na udarnom mjestu da narod može reći što želi o Velikom vođi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare