To je to što me zanima!

Deložiraju obitelj Dukić, Sinčić: 'Hrvatska je banana država'

Deložacija hrvatskog branitelja i oca četvero djece Mirka Dukića počela je u 10 sati na Svetom Duhu u Zagrebu. Stan obitelji Dukić je stan zbog neotplate kredita prodan na dražbi
Vidi originalni članak

U 10 sati počela je deložacija hrvatskog branitelja i oca četvero djece Mirka Dukića na Svetom Duhu u Zagrebu, čiji je stan zbog neotplate kredita prodan na javnoj dražbi za 250 tisuća kuna. Pred kuću su došli članovi Živog zida, branitelji i saborski zastupnik Željko Glasnović. 

Intervenirala je policija. Počela je iznositi ljude iz kuće. Iznijeli su i Ivana Vilibora Sinčića, također saborskog zastupnika. Ubrzo su ga i pustili pa je dao izjavu:

- Ovakve stvari nitko ne želi zaustaviti. Nekoliko deložacija je provedeno, ostale kad tad čeka deložacija jer to zakonski nije regulirani. Hrvatska nije pravna država, mi smo nažalost banana država - rekao je Sinčić dodavši kako mu je drago da se u Saboru barem raspravlja o deložacijama i da je za to zaslužna borba Živog zida, i politička i aktivistička. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 386

  • zebra 27 07.12.2016.

    Bravo Viliboru, bravo Pernaru i svi drugi iz Živog zida tako se bori za narod na prvoj liniji i djelima, a ne ka oni lažovi, luzeri, lešinari i prevaranti MOST-ovci iz kožnih fotelje u vladi i saboru lažnim obećanjma i praznim riječima uz plaću neto nin.16000 kn/mj.. MOST je SRAMOTA Hrvatske.. Dao Bog da pregizu jezik za svaku lažnu riječ koju budu izrekli..

  • kung fu panda 20.10.2016.

    stan na Svetom Duhu prodan za 250 000 tisuća ????opet bankari kupuju povoljno

  • maxich 20.10.2016.

    Ima li itko kakvu provjerenu informaciju vezanu uz njihova primanja? Imaju li iseljeni članovi ove obitelji drugu nekretninu? Dakle, jesu li zaista na cesti? Jesu li dizali kredit u skladu sa svojim primanjima? Lokacija kuće pretpostavlja visoku cifru po m2. Radi li se o neočekivanom životnom događaju koji može zadesiti svakog čovjeka, o nerealnim i lihvarskim potraživanjima banke ili o krivoj procjeni stanara prilikom uzimanja kredita? Naravno da bi svi građani radije živjeli na Črnomercu nego u Mrduši Donjoj. Ali to tako ne ide. I moj je otac bio branitelj. Pa nikada, ali baš NIKADA nije tražio nikakve privilegije za sebe ili svoju djecu. Trebaju li branitelji koji žive u skladu sa svojim mogućnostima uzdržavati ovakve? Ako se netko borio za pravnu državu neka i živi po pravilima te države. A to što institucije ne rade svoj posao nego opraštaju lopovima milijunske iznose je već druga tema. Ne možemo ni mi ostali zahtijevati nekakve zaštite protiv deložacije ako smo svjesno ušli u kredit koji ne možemo otplatiti. Ljudi koji to ne rade žive kao podstanari ako već moraju živjeti u Zagrebu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare