To je to što me zanima!

Demo: Ako budem ministar, prestat će prosvjed branitelja

Već smo mi to dogovorili u jednom dijelu zajedno ja, Glogoški, Klemm i ostali dečki koji su tamo. Doista mislim da zajedno moramo sjesti za stol, kaže Miodrag Demo
Vidi originalni članak

O članovima nove vlade i ljudima koji će popuniti ministarske fotelje još se uvijek nagađa, a kao mogući ministar branitelja spominje se Miodrag Demo, umirovljeni brigadir HV-a, za kojeg je Milan Bandić rekao kako ima dovoljno iskustva i referenci za tu poziciju.

Saborski zastupnik iz redova Bandićeve stranke i voditelj zagrebačkog Ureda za branitelje za HTV je rekao da će o njegovom ministarskom mjestu odlučiti branitelji te jedan dio politike.

Kako je rekao, kada bi mu bila pružena ta čast, vratio bi ponos i dostojanstvo hrvatskim braniteljima te da bi u tom slučaju prestao i prosvjed branitelja u Savskoj 66.

- Već smo mi to dogovorili u jednom dijelu zajedno ja, Glogoški, Klemm i ostali dečki koji su tamo. Doista mislim da zajedno moramo sjesti za stol - rekao je Demo.

Idi na 24sata

Komentari 274

  • profil2057 04.01.2016.

    hrvatski branitelji izgubili su postavanje hrvatskog naroda, zahvalite to glogoskom, "postuju" ih jos samo oni koji imaju korist od njih

  • bajica1009 04.01.2016.

    Ministarstvo treba pod hitno ukinuti i spasiti čestiti narod od ovakih nebuloza i maltretiranja putem tv ekrana i tiska, vi ste sramota samo se brinete kako izvući više za svoju guzicu koja je već dobranao nasapunjana

  • junko 04.01.2016.

    Navedena gospoda neka vrate mirovine i uzmu naše od 2500 kn i onda budu branitelji,nekolicina dobro stojećih branitelja stvaraju lažnu sliku o braniteljima. Ministar branitelja treba biti netko tko nije u dosluhu sa navedenom gospodom i tko je legitiman. Evo uzmite Gotovinu ili Markača ako žele to bi bio pravi potez,a ne neke voditelje udruga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare