To je to što me zanima!

Dernek u Splitu: Fratri mahali zastavama i pjevali 'Bili cvitak'

Na snimci s jučerašnjeg skupa, koju je na svom Facebook profilu objavio fratar Ivan Lukač, može se vidjeti kako zagrljeni fratri veselo skaču i i pjevaju "Bili Cvitak" Jure Stublića
Vidi originalni članak

Na prosvjednom skupu u četvrtak navečer na splitskoj Rivi izraženo je protivljenje ratifikaciji Istanbulske konvencije za koju je ocijenjeno da se njome u Hrvatskoj nameće novi totalitarizam, te je zatraženo vođenje suverenističke hrvatske politike, a ne, kako je rečeno, sluganske kakvu provodi aktualna vlast.

Među okupljenima su bili saborski zastupnici Miro Bulj, Hrvoje Zekanović i Željko Glasnović, predsjednica udruge "U ime obitelji" Željka Markić i predsjeDnik udruge Vigilare Vice Batarelo, Đuro Glogoški, ali i brojni svećenici, fratri i časne sestre.

Na snimci s jučerašnjeg skupa, koju je na svom Facebook profilu objavio fratar Ivan Lukač, može se vidjeti kako zagrljeni fratri veselo skaču i i pjevaju "Bili Cvitak" Jure Stublića. Neki od njih drže dva prsta u zraku, dok drugi mašu hrvatskim zastavama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 194

  • Moslavec 15.04.2018.

    Kak se lijepo na slici grliju, njima netreba nikakva konvencija za širit ljubav između sebe. A i šire.

  • vilim 14.04.2018.

    Delije iz BIH igraju kolo a nije im se ukazala ni Velika Gospa, što više nema ni tzv. vidjelice Vicke koja prenosi Gospine poruke !!..

  • centarfor 14.04.2018.

    Da li je među njima i fratar koji je spomenuo "istanbulsku konferenciju".

Komentiraj...
Vidi sve komentare