To je to što me zanima!

Desetak dana prije otmice su zaprijetili Hrvatskoj u videu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Džihadisti Islamske države su 10. srpnja, dvanaest dana prije otmice Tomislava Salopeka u Egiptu, na YouTubeu objavili snimku u kojoj prijete da će zauzeti Balkan
Vidi originalni članak

“Radujte se, o Balkanci, bliže vam se bolji dani, dolaze vam muslimani, mi smo islamski hilafet... Raduj se, o Kroatija, past će ti demokratija, Božji zakon, pravda svima mi smo islamski hilfet.”

Džihadisti Islamske države su 10. srpnja, dvanaest dana prije otmice Tomislava Salopeka u Egiptu, na YouTubeu objavili snimku u kojoj prijete da će zauzeti čitav zapadni Balkan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U videu pod nazivom “Mi smo islamski hilafet - kasida” džihadisti najavljuju da će osvojiti Hrvatsku, Srbiju, BiH, Crnu Goru, Albaniju, Makedoniju i Kosovo. Objavljen je na YouTube kanalu Put Hilafeta, koji i inače objavljuje radikalni islamistički sadržaj. Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić nakon objave je rekao da je Hrvatska ozbiljno shvatila prijetnju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Podigli smo sigurnosnu razinu te pojačali kontrole na ulazima i izlazima iz zemlje - komentirao je tad Ostojić.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • LionQueen 07.08.2015.

    MOže li se znati koji je majmun dopustio komentiranje ovog članka, dok je čovjeku glava u pitanju i ovisi o (ne)milosti tih ljudi, a ove budale od čitatelja se ne mogu suzdržati od blesavog komentiranja!!! Zbilja trebaš biti 100%-tna budala da bi ovo učinio!!!

  • mbella 06.08.2015.

    treba ih sve likvidirat pod hitno ,a ne da se hrpa majmuna poigrava sa cijelim svijetom!!!

  • Gandalf06 06.08.2015.

    Iskreno se nadam da će se živ vratiti doma, ali prema dosadašnjim iskustvima s ISIL-ovim prethodnim taocima, bojim se da je ubijen isti dan kad je napravljen i ovaj video.

Komentiraj...
Vidi sve komentare