To je to što me zanima!

Desničar iz Skoplja Ljupčo Palevski glavni je osumnjičeni za ubojstvo Vanje Gjorčevske

Desničar Palevski, koji je predsjednik pokreta 'Treta', javno je eksponirana osoba u Skoplju, a bavio se i građevinarstvom. Otmičari su navodno planirali tražiti novac za otetu curicu
Vidi originalni članak

Ljupčo Palevski iz Skoplja, poznat i kao Palčo, povezan je s ubojstvom djevojčice Vanje Gjorčevske i 74-godišnjeg umirovljenika Panče Žeževskog, prenosi Fokus

On je službeno još u bijegu i van Makedonije. Neki mediji navode da je navodno uhićen u Hrvatskoj, dok je bježao prema Turskoj.

MISTERIJ STRAVE U MAKEDONIJI Ubojica curice ranije priveden u Hrvatskoj?! U pritvoru je i otac. Ubijen i frizer. Sve je povezano?

Njega se smatra i glavnim organizatorom zločina.

Osim njega osumnjičen je i Velibor Manev koji je sinoć priveden pred sud, a uhićen je i Vlatko Keshishov, a pritvor se traži i za uhićenog Boru Videvskog iz Velesa. 

Objavljivao po Facebooku dok su ga tražili

Desničar Palevski, koji je predsjednik pokreta 'Treta', javno je eksponirana osoba u Skoplju, a bavio se i građevinarstvom. Kako piše Telma, Palevski je bio u ranije bio u ekstradicijskom pritvoru u Beogradu po tjeralici koju je raspisala Hrvatska, a imao je i svoj podcast.

Osumnjičeni su, piše Fokus, bili u bliskim odnosima s Palevskim preko manje radikalne 'Stranke prava' i na svojim Facebook profilima dijelili su fotografije s Palevskim. 

Palevski je redovito objavljivao na Facebooku, a objavio je video i 29. studenog, dva dana nakon otmice djevojčice. Posljednja objava bila mu je u petak, 1. prosinca. 

TRAGIČAN KRAJ Objavili su detalje tragedije u Skoplju: Djevojčicu (14) ubili nekoliko sati nakon nestanka

Kako se navodi, motiv ubojstva djevojčice bilo je koristoljublje, a makedonski mediji pišu da su otmičari htjeli tražiti novac za otetu djevojčicu.

 

Idi na 24sata

Komentari 110

  • andi_1 04.12.2023.

    Napisem za ubicu djevojcice da je smece i dobim zuti karton zbog vrijedjanja osibe ? Vjerodostojno kao i manje vise sve u ljepoj nasoj ! Hvala redakcijo….

  • Pegula moj 04.12.2023.

    Otmicu je isplanirao i organizirao njezin otac, s namjerom iznude od njeze majke, a ubojica ju je ubio da bi skrio dokaze o otmici u strahu od odgovornosti. A vi dalje laprdajte o desničarima i ljevičarima. Cura je ubijena iz banalnih razloga a vi to koristite za ideološka prepucavanja, kako vas nije sramota? Možete li niže pasti?

  • nedam se 04.12.2023.

    Rekoh ,samo lijevo !

Komentiraj...
Vidi sve komentare