To je to što me zanima!

Desničari u zagrljaju: Bujanec čestitao Hasanu 44. rođendan

Bujanec je uz zajedničku fotografiju napisao: "Ajmo sada svi - sve najbolje dr. Zlatku Hasanbegoviću, poštenom čovjeku, iskrenom domoljubu i velikom čovjeku..."
Vidi originalni članak

Velimir Bujanec čestitao je na svom Facebooku rođendan Zlatku Hasanbegović i uz poruku "Sretan ti rođendan, prijatelju" objavio  zajedničku fotografiju.

"Ajmo sada svi - sve najbolje dr. Zlatku Hasanbegoviću, poštenom čovjeku, iskrenom domoljubu i velikom čovjeku... (Prije 2 dana samo 44 godine!)", napisao je Hasanbegović te iznad fotografije naznačio kako su prijatelji "tek 26 godina, ali više od pola života".

Bujančevi prijatelji i simpatizeri Hasanbegovića u komentarima su se pridružili čestitkama.

 

Idi na 24sata

Komentari 243

  • Zorba 23.11.2018.

    Meni ovaj buljanac ima glavu divlje svinje

  • Narodni glas 26.06.2017.

    Cmok cmok

  • busdoznalud 19.06.2017.

    baš su zločesti ti "desničari". prvo su se rodili, pa imaju obraza osvrnuti se na svoj rođendan i slaviti ga, a kao da to nije dovoljno provocirajuće svim drugovima samoproglašenim antifuficama, ti zločesti desničari su još uhvatili jedan drugome željeli sreću i dobro?! zar ne znaju ti desničari koliko su samo truda i znoja d5rugovi samoproglašene antifufe i ini neolevičari prolili kako bi objasnili da su "desničari" zapravo stvarno zločesti, ali baš ono pec pec zločesti?! ma možete se sramiti što ovako olako rušite samoproglašene antififi mitove i legende s levanta. ;-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare