To je to što me zanima!

Detalji Fritzlovih memoara: 'U meni se krije crta zla. Nisam mogao kontrolirati svoje strasti'

Fritz je čak 24 godine seksualno zlostavljao Elisabeth, držao je u podrumu te joj napravio sedmero djece. U memoarima piše da je ustvari 'dobar čovjek' i 'odgovoran obiteljski čovjek'
Vidi originalni članak

Isprva je to bila samo igra uma koju sam igrao. Ali ideja, koja mi se prije činila tako apsurdnom, tako monstruoznom, dobila je oblik. Jednog sam dana znao što moram učiniti. Trebalo je samo čekati pravu priliku. Tog kišnog subotnjeg jutra došlo je vrijeme. Misao je postala akcija, napisao je u memoarima Josef Fritzl, austrijski seksualni prijestupnik i monstrum, piše Daily Mail.

On je čak 24 godine seksualno zlostavljao Elisabeth, držao je u podrumu te joj napravio sedmero djece. U memoarima piše da je ustvari 'dobar čovjek' i 'odgovoran obiteljski čovjek'. Knjigu pod naslovom 'Die Abgruende des Josef F' (Ponori Josefa F) napisao je uz pomoć odvjetnice Astrid Wagner.

SKANDALOZNO Ovo je monstrum koji je silovao curicu (13). Sudac je rekao da je premlad za zatvor. I pustio ga je

Opisujući kako su počele 24 godine užasnih zločina, Fritzl je napisao:

- Podnio sam prijavu nestale osobe lokalnoj policiji. Policajac je sve pažljivo zabilježio i izjavio: 'Ona ima više od 18 godina i može raditi što hoće. 

Prisilio ju je da napiše pismo majci u kojem je opisala zašto je otišla od kuće, a susjedima je rekao da se pridružila kultu.

- Nije bilo lako jer su u meni neprestano kružile misli o tome što sam napravio. Konstantno sam bio pod stresom. Nisam imao nikoga kome sam se mogao povjeriti. Morao sam gledati naprijed i nastaviti putem koji sam odabrao - dodao je.

DRŽAO KĆER U ZATOČENIŠTVU Monstrum Fritzl u novoj knjizi: 'Dobar sam čovjek. Primam stotine pisma zaljubljenih žena'

'U meni je zlo'

Fritz je od ranije imao dosje o seksualnom nasilju. 1967. provalio je u dom medicinske sestre (24) u Linzu i silovao je, držeći joj nož pod grlom. Odslužio je 12 mjeseci od 18-mjesečne zatvorske kazne.

- Za nekoga tko je rođen za silovanje, dugo sam izdržao - rekao je psihijatru.

- U meni se krije zla crta. Ja sam rastrgana osoba, sa strastima koje ne mogu kontrolirati. Svim srcem žalim što sam učinio svojoj obitelji. Ali, nažalost, ne mogu to nadoknaditi - napisao je monstrum.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Fify Fuchs 3 07.04.2023.

    Utoka.....L.p.

  • srni106 07.04.2023.

    Zasto je ovaj ziv jos

  • kriza 07.04.2023.

    A sta mu zena nista nije znala za sve tolike godine,a da cerka nikad nije imala priliku pobjec ili nesto,svi bolesni

Komentiraj...
Vidi sve komentare