To je to što me zanima!

Detalji kobne nesreće u Zelini: Putnica preminula na mjestu...

Vozač je teretnim automobilom prešao u traku za suprotni smjer i izravno udario u auto iz drugog smjera. Putnica koja je bila u teretnom automobilu je smrtno nastradala, a dvoje ih je još ozlijeđeno...
Vidi originalni članak

U sudaru teretnog i osobnog automobila u nedjelju oko 15.10 sati u Svetom Ivanu Zelini smrtno je stradala jedna putnica, potvrdili su iz zagrebačke policije. 

Podsjetimo, prometna nesreća se dogodila na području Obreža Zelinskog. 

57-godišnjak je upravljao teretnim automobilom marke Fiat Doblo zagrebačkih registracija te je iz zasada neutvrđenog razloga prešao u traku za suprotni smjer. 

Iz suprotnog smjera je dolazio drugi automobil marke Peugeot 3008 zagrebačkih registracija kojim je upravljala 48-godišnja vozačica te je došlo do izravnog sudara. 

JOŠ DVOJE JE OZLIJEĐENO Nesreća u Svetom Ivanu Zelini: Jedan čovjek poginuo u sudaru

Policija je potvrdila da je 68-godišnja putnica iz teretnog automobila preminula na mjestu događaja, dok je 57-godišnjaku koji je upravljao teretnim automobilom pružena liječnička pomoć u KBC Dubrava gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. 

48-godišnjakinji je isto pružena liječnička pomoć te je utvrđeno da je lakše ozlijeđena. 

U vremenu od 15.35 do 20.05 sati na ŽC 3017 Sv. Ivan Zelina – Brezovec Zelinski bio je obustavljen promet, a odvijao se  obilaznim pravcima.
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare