To je to što me zanima!

Detalji nesreće kraj Siska: U prevrtanju ispao iz automobila, muškarac (58) nije bio vezan

Muškarac (58) koji je preminuo kraj Siska nije bio vezan u autu koji se prevrnuo nakon što je izletio s ceste. Policija je izvijestila i da je vozio pod zabranom te da je auto bio neregistriran
Vidi originalni članak

Muškarac (58) iz Siska poginuo je u utorak oko 19.20 sati u nesreći kod mjesta Setuš, na području Martinske Vesi. 

Kako je izvijestila policija, on je vozio neregistrirani automobil pod zabranom upravljanja B kategorijom. Iz neutvrđenog razloga izletio je van kolnika na nasip gdje se automobil prevrnuo, a muškarac je ispao iz vozila jer nije bio vezan. 

Preminuo je na mjestu nesreće, a tijelo je prevezeno u sisačku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija.

Zbog ovog prometnog događaja za sav je promet bila zatvorena županijska cesta između mjesta Mahovo i Setuš u vremenu od 19.50 do 22.10 sati.

Policija će Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku u svezi ovog prometnog događaja dostaviti izvješće.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • raven1 06.10.2021.

    Ovaj put sam ja namjerno stisnula onaj smajlić koji se smije tu ispod članka, jer mi je drago da je poginuo netko tko se nije držao zakona. Nema vozačku, ima zabranu vožnje, auto neregistriran, tko zna koliko je već nesreća skrivio, a možda je čak i bio pijan. Ovaj smajlić nije zabuna !

  • hudy777VIP 06.10.2021.

    Sreća pa nije nikog drugog ozljedio ili ubio

  • zrno soli u glavi 06.10.2021.

    Vozi pod zabranom (znači već je radio pizdarije u prometu), neregistriran auto, nije se vezao. Sigurno je bio i pod gasom. I sad bi ga trebalo žaliti. Empatija nula. Jedino je sreća u nesreći da nije još nekoga ubio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare