To je to što me zanima!

Detalji nesreće u Splitu: Stariji pješak bori se za život u bolnici

Prometna nesreća dogodila se oko 8:30 sati u centru grada, kod zgrade nekadašnje općine.​ Zbog nje se promet Vukovarskom ulicom u početku odvijao jednim kolničkim trakom nakon čega je cijela ulica bila zatvorena
Vidi originalni članak

Teške i po život opasne tjelesne ozljede zadobio je pješak kojega je u četvrtak ujutro na početku Vukovarske ulice oborilo osobno vozilo, doznaje se u splitskoj bolnici.

NESREĆA KOD OPĆINE Autom naletio na pješaka u Splitu, prevezli ga u bolnicu, za sav promet zatvorili Vukovarsku

​Liječnici se bore za život pješaka starije životne dobi, koji je hospitaliziran na Jedinici intenzivnog liječenja KBC-a Split. Za sada je, kažu, nezahvalno davati bilo kakve prognoze o njegovu zdravstvenom stanju.

Prometna nesreća dogodila se oko 8:30 sati u centru grada, kod zgrade nekadašnje općine.​ Zbog nje se promet Vukovarskom ulicom u početku odvijao jednim kolničkim trakom nakon čega je cijela ulica bila zatvorena za sav promet, pa je u tom dijelu središta grada nastao pravi "krljanac".

Nešto prije 11 sati u Vukovarskoj je ulici završen očevid, pa je cesta, poznata kao "žila kucavica" središta grada, bila opet otvorena za promet.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare