To je to što me zanima!

Detalji obračuna u Lipiku: Uhitili muškarca (34), bivšu ženu ubo u trbuh pred dvoje male djece

Iz pakračke bolnice kažu da je žena stabilno nakon operacije, a policija je izvijestila da su muškarca (34) uhitili nakon što ju je napao u Lipiku. Navodno se radi o bivšim supružnicima
Vidi originalni članak

Lipički policajci uhitili su muškarca (34) nakon što je oštrim predmetom sinoć napao ženu (33) u Školskoj ulici u Lipiku, izvijestila je jutros PU požeško-slavonska.

Kako navodi Moj Portal, radilo se o obračunu bivših supružnika, a muškarac je bivšu ženu ubo u trbuh pred očima dvoje male djece. Nakon napada je pobjegao, pokrenuta je velika potraga i blokirano cijelo područje. Nije im dugo trebalo te su muškarca pronašli i priveli. 

Teško ozlijeđenu ženu hitno su prevezli u pakračku bolnicu.

PREVEZENA U BOLNICU Našli izbodenu ženu u Lipiku, policija je uhitila muškarca (34)

- Žena je operirana, operacija je prošla dobro i ona je sada stabilno i izvan životne opasnosti - rekla je ravnateljica Opće županijske bolnice Pakrac i bolnice hrvatskih veterana, Marina Major.

Moj Portal neslužbeno doznaje i da muškarcu ovo nije prvi put da je nasrnuo na bivšu suprugu.  Jedan susjed ispričao je kako je nakon napada nož ostao u tijelu žene do dolaska Hitne, a da su navodno susjedi i svećenik prvi priskočili u pomoć ozlijeđenoj ženi.

Uhićeni muškarac navodno je u Lipik doselio iz Zadra.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 05.10.2021.

    Još jedna žena koja je nastradala zbog dugačkoga 👅 ...

  • Orfej 05.10.2021.

    Užas. Muževi ne mogu podnijeti da ih žena ostavlja.

  • 05.10.2021.

    i onda moja zena kaze da sam ja divljak

Komentiraj...
Vidi sve komentare