To je to što me zanima!

Zeznuo ga rotor: Probio rampu i zapeo u prometu kod Arene...

Policija je objavila detalje potjere po autocesti A1 od Draganića kraj Karlovca do zagrebačke Arene u ponedjeljak. Muškarac (48) u Opelu BiH registracija bježao je policiji gotovo 40 kilometara
Vidi originalni članak

Natočio je gorivo na benzinskoj postaji Draganić blizu Karlovca, sjeo u auto i otišao ne plativši račun. U Opelu BiH registracija probio je rampu na naplatnim postajama u Lučkom i nastavio bježati, ali je kod zagrebačke Arene zapeo u prometu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ekskluzivni video jednog dijela policijske potjere snimio je čitatelj 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uhićeni vozač, koji je bježao gotovo 40 kilometara i jednim dijelom vozio u suprotnom smjeru, ima 48 godina i nalazi se na kriminalističkoj obradi. Zagrebački policajci uhvatili su ga na rotoru kod ulice Jaruščica, blizu Arene Zagreb. 

- Nakon što je natočio gorivo na benzinskoj postaji u Draganiću, otišao je ne plativši i produljio prema Zagrebu. Prilikom bijega u Opel Astri nacionalnih oznaka BiH, odbio se zaustaviti. Prošao je kroz naplatne kućice oštetivši rampu i nastavio voziti Jadranskom avenijom. Okrenuo se polukružno i vozio u suprotnom smjeru prema Lučkom. Potom se ponovno polukružno okrenuo i nastavio Jadranskom avenijom. Došao je do raskrižja s ulicom Jaruščica i ušao u rotor gdje je bio gust promet. Tu su ga policajci uhvatili - objavila je zagrebačka policija.

- Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Obijesna vožnja u cestovnom prometu“, „Krivotvorenje isprava“ i „Oštećenje tuđe stvari“. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu - objavila je u utorak popodne policija.

VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kobre mu blokirale put

Vidjeli smo vozača kako juri suprotnim smjerom na Jadranskoj aveniji. Prešao je preko stupića kraj naplatnih kućica Lučko i prešao rampu. Sve je bilo puno stakla, ispričali su nam čitatelji 24sata koji su snimili dio filmske potjere u Zagrebu.

Na snimci se vidi kako su policajci sa svih strana zatvorili izlaze vozaču.

No nije se htio lako predati pa su ga čak četvorica izvlačila iz automobila. 

- Bio sam na poslu kad sam čuo sirene kraj zagrebačke Arene. Izašao sam i vidio policijske automobile kako love muškarca u Astri oko trgovačkog centra. Kad je pokušao pobjeći opet na Jadransku aveniju, Kobre su mu blokirale put - ispričao nam je čitatelj koji je uspio snimiti privođenje obijesnog vozača.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 03.06.2019.

    Hoće li i vozači "snimatelji" koji su jednako ugrožavali promet,dobiti kazne ??? Kakav smo mi jadan narod.

  • 29.05.2019.

    Lako za neplaćeno gorivo, ali za ovu vožnju u suprotnom smjeru treba mu suditi kao za pokušaj ubojstva

  • Patton1203 28.05.2019.

    Ovi sa dvije domovnice više niti gorivo neće da plate. Pa tko smo mi da ih zaustavljamo??? Sve će to rodjaci rješiti bez zatvora i velike kazne. Zšto mu nije objavljeno ime i prezime????

Komentiraj...
Vidi sve komentare